Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocak ayına kdr oyuncu satışı yok.

Sayın yancı M. Öztürk böyle bir beyanda bulunmuştu.

Neden 25e zaniyi, 20ye nelssonu satmaya calisiyorsunuz hala

Demirbay transferini Melikşah 1 ay öncesinden h.o yazarak girmişti. Firesiz gidiyor.

Oliveira'nın bazı maçlarda frikik kullanmayacak olması açısından bile müthiş hamle :)

Hoffenheim daki Kerem in videolarını izledim dün gece. Öyle oynasa 10 numara transfer yapmış olurduk. O kadar seri olabileceğini şu anda düşünmüyorum ama bu ligde çok iş yapabilecek bir kumaşı var. Yine de gelip oynamadan şöyle olur böyle olur dememek lazım. Şu anda zaha ya bile söyleyemiyorum şöyle oynar böyle oynar diye.
hoffenhaymdaki adamı 35e almışlardı rengim

Demirbayin döner ya da currywurst (alman sosis köri sos ile) sorusuna currywurst demesini hala aklim almiyor

Angelino'dan başka kim var frikikçi? Frikik golü izlemeyeli asırlar oldu heralde...
Mertens,,Angelino,Oliveira,Morutan,Kerem D.

Hepsi de önceki takımlarında kullanıyodu duran topları bi de Kerem Aktürkoğlu var yakın vuruşlarda baya geliştirdi kendini son zamanlarda.Kornerleri vs de fena kullanmıyor.

Bu kadar yabancı fazlalığı varken takimda, kerem hamlesi sonrası acil bir ihtiyaç yok. Önce adam da yollamak lazım. 8 olacaksa çok iyi biri olmalı, normal adam almaya gerek yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndombele futbolu bırakmadıysa akıl falan gitmediyse buradan daha iyi bir yer var mı kendini bulması ne demekse? aile ortamı desen var.. ilgi alaka maksimum.. imkanlar üst düzey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt