Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dönem 30 yaş sınırı transferlere 3 yıl kontrat veriyoruz bu da artı hamle. Vedalaşma günü geldiğinde daha rahat hareket edilir.

bizim muhabirlerden önce biz kickerden öğrenmiştik zaten keremin bittiğini

hiç tatava yapmasınlar

Salih ozcani alıcı gözle izlemedim lakin Suat serdar temposu var onun dışında tam bir takoz bize kesinlikle uymaz

Biz ne yapmaya çalışıyoruz anlamadım.
8 numara, 10 numara, Rashica hepsini istiyoruz. Bunlar nasıl 3 yerli kuralında oynayacak acaba.
Kerem'i almışken oraya hala 8-10 milyona 8 numara istememiz bana çok absürd geliyor.
Bu adam mecbur 11 oynayacak ligde her halükarda.

ben bu zaha'yı çok sevdim ya. şerefsiz bi imajı vardı, klasik siyahi 0 mental topçu gibi görüyordum bunu tamamen değişti o imaj. karakterli adam

Rashica'ya laf edenler ceza yemeli. Basket başlığı harici konulara giremesinler misal bir süre.

Benzer veririmi verir sağda da. Kosovalı overrated'ı ısrarla kadroya yazan güruhun boş iddiası.
Kosovalı takım oyunu oynadığı için o şekilde geliyor size. Yoksa çocuk underrated bence... Sizin anlayışınızda onyekuru bu çocuktan daha iyi kanat. Niye? Hızlı diye. Ama arkasındaki adam onun yüzünden gol yedirtmiş 60. Dk da dili dışarı çıkmış dalağı patlamış kim takar... :)

Bir adet genç yabancı futbolcu alacağız gibi hissediyorum

Kerem'in istatistikleri çok iyiymiş bence bu kıyası Oliveira-Paredes içinde yapmışlardı Oliveira tüm verilerde üstündü nerdeyse Kerem lig farkına rağmen baya iyiymiş.

9ae8b06fd40cd26b6eb544d633e405022658621.jpg

Yabancı kuralınızı s............ :) kadro kuramıyoruz

Yeni çıkacak yabancı kuralinda bu mavi kartlı oyuncuların durumu da net olmalı yabancı durumuna dusmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt