Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9ae8b06fd40cd26b6eb544d633e405022658621.jpg

Yabancı kuralınızı s............ :) kadro kuramıyoruz
Apo yerine de nelsson ramos yapsaydın kral madem hükmen mağlup olucaz tam olsun

Keremi son 3-4 sene dogru dürüz takip etmedim diye Leverkusen forumuna baktim, ve adami son sezonu icin resmen parcalamislar. Herseyini elstiriyorlar. Kötü duran toplari, isteksizlik, top kaybi, pas hatalari her seyine laf atiyorlar.

Hobby futbolcusu sahaya sürsen onun kadar oynar, bir daha oynamasin her türlü yorumlar gördüm son sezon ickn.

Ben bizim forum oyunculari bazen fazla asiri elestiriyor sandim, ama bunlar bizden beter gibi

Kosovalı takım oyunu oynadığı için o şekilde geliyor size. Yoksa çocuk underrated bence... Sizin anlayışınızda onyekuru bu çocuktan daha iyi kanat. Niye? Hızlı diye. Ama arkasındaki adam onun yüzünden gol yedirtmiş 60. Dk da dili dışarı çıkmış dalağı patlamış kim takar... :)

Onyekuru'yu da sanrım en sevmeyen kişiyim forumda.

Keremi son 3-4 sene dogru dürüz takip etmedim diye Leverkusen forumuna baktim, ve adami son sezonu icin resmen parcalamislar. Herseyini elstiriyorlar. Kötü duran toplari, isteksizlik, top kaybi, pas hatalari her seyine laf atiyorlar.

Hobby futbolcusu sahaya sürsen onun kadar oynar, bir daha oynamasin her türlü yorumlar gördüm son sezon ickn.

Ben bizim forum oyunculari bazen fazla asiri elestiriyor sandim, ama bunlar bizden beter gibi
adam mutlu olmayabilir

bazı insanlar geçen senenin en faydalı oyuncularından birine 1. lig topçusu değil overrated falan diyorlar ya çok saçma bi nefret gerçekten :D

Kaleyi yerli yapma fantezisini anlayamıyorum taraftarımızdaki. Muslera nın laziodan geldiği günden beri kaleyi yerli yapalım düşüncesi bitmedi. Musleranın prime zamanında bile onur kıvrak isteyen mi dersin sürüyle. Aynı mantıkla boey yerine kaanı oynatalım ya da toreira yerine berkanı oynatalım. Hiçbir farkı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt