Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.270
- 49.151
- 2.968
8 ile ilgili duyumu veya ipucusu var mı?
şuan gözüküyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şuan gözüküyor mu?
tebrikler
Apo yerine de nelsson ramos yapsaydın kral madem hükmen mağlup olucaz tam olsun![]()
Yabancı kuralınızı s............kadro kuramıyoruz
Kosovalı takım oyunu oynadığı için o şekilde geliyor size. Yoksa çocuk underrated bence... Sizin anlayışınızda onyekuru bu çocuktan daha iyi kanat. Niye? Hızlı diye. Ama arkasındaki adam onun yüzünden gol yedirtmiş 60. Dk da dili dışarı çıkmış dalağı patlamış kim takar...![]()
o zaman bi kadro kur kanka bi görelim ben kuramıyorumkalsın
adam mutlu olmayabilirKeremi son 3-4 sene dogru dürüz takip etmedim diye Leverkusen forumuna baktim, ve adami son sezonu icin resmen parcalamislar. Herseyini elstiriyorlar. Kötü duran toplari, isteksizlik, top kaybi, pas hatalari her seyine laf atiyorlar.
Hobby futbolcusu sahaya sürsen onun kadar oynar, bir daha oynamasin her türlü yorumlar gördüm son sezon ickn.
Ben bizim forum oyunculari bazen fazla asiri elestiriyor sandim, ama bunlar bizden beter gibi
Ben tarz olarak söyledim onyekuru yu. Hızlı gole yakın diye...Onyekuru'yu da sanrım en sevmeyen kişiyim forumda.
avrupa kadrosu bu yoksa lig için malesef zaha ve fredi kenara alıyorz kerem demirbay ve küçük keremi koyuyoruzApo yerine de nelsson ramos yapsaydın kral madem hükmen mağlup olucaz tam olsun