Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şarkı mevzusunda cover yapılmasına mı tutulmuş olay ne yav? e sezon içinde telif de ödenmiş buna. kutlamaya da çağırılmışsın. Boy boy foto çekilmişsin. Önümüzdeki sezonda da şarkın çalacak edecek.
Nasıl bir akıl tutulmasıyla hırsız diyebiliyorsun neye güveniyorsun anlamak mümkün değil.
Şimdi önüne geç bakalım linç işinin.

Dediğin şeyler yapılmış bir insanın bunlari yazabilmesi için akla fanatik şikeci olması dışında bir seçenek gelmiyor. Bu zata gereken hukuki işlem yapılmalı ve yeni bir şarkı bulunmalı.

Dediğin şeyler yapılmış bir insanın bunlari yazabilmesi için akla fanatik şikeci olması dışında bir seçenek gelmiyor. Bu zata gereken hukuki işlem yapılmalı ve yeni bir şarkı bulunmalı.

ben şarkının yazarı olsam ve video başlığına 'şarkını artık avrupaya da ezberleteceğiz' diye reklamımı yapsalar dünyanın en mutlusu olurdum. Vallahi akılla mantıkla açıklanacak bir densizlik değil yaptığı. İnsanın içi soğumaz kolay kolay

Kendi kendine oluşmuş bir olaydı bu şarkı olayı... Birmsüre sonra başka bir hikaye yazılır ve başka bir şarkı çıkar ortaya. Zorlamayla birşey de yapacak değiliz...

iki gündür nöbete giremedim.
rashica ile ilgili gelisme var mı rtaslar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt