Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depremden 1 gün önce FB üyesi antepteki bir yerel gazetenin sahibi günay ve erdem Timur hakkında yalan dolan bir iftira haberi yapmıştı. Fenerliler yaymaya calisiyordu. Deprem oldu. Şimdi tekrar günayı alırsak paylaşacaklar o haberi. O haberi yapan fanatik fenerli bir antep te ki yerel gazete sahibi.

ben şarkının yazarı olsam ve video başlığına 'şarkını artık avrupaya da ezberleteceğiz' diye reklamımı yapsalar dünyanın en mutlusu olurdum. Vallahi akılla mantıkla açıklanacak bir densizlik değil yaptığı. İnsanın içi soğumaz kolay kolay

Şaşılası gercekten.

Totoşa bak ya saçma sapan şarkı icardi sayesinde Galatasaray sayesinde prim yaptı konuşuyor bide utanmadan dünya para kaldırdılar

rebic sakatlanmazsa çok iş yapar burda.Tjk , emekliler derneğinden daha fazla iş yapacak gibi duruyor.2. olup CL ön elemesi oynamaya en yakın ekip bana göre.

Yönetim çıksın itin bi yerine soksun bunları ya

Eğer hukuki olarak elimiz rahat ise şarki sözü yazarıymış sadece. Resmi olarak telif ödediysek hakaret ettiği için dava açalım. Klüpte acıklama yapsın bu şahıs hakkında hukuki girişimler yapılacaktır diye.

rebic sakatlanmazsa çok iş yapar burda.Tjk , emekliler derneğinden daha fazla iş yapacak gibi duruyor.2. olup CL ön elemesi oynamaya en yakın ekip bana göre.
10 gol atar

Cenk de yapardı o işi zaten.

10 numara ve stoper bölgeleri bomboş, buralar dolmadan zor.

Pereyra’yı alırlarsa iyi iş yapmış olurlar.

- Sezon sonu şampiyonluk gitti, Ali İstifa.
- Zaha geliyor, çok yaşa Büyük Başkan.
- Zaha'yı rakip aldı, Ali İstifa
- Tadiç geldi, çok yaşa Büyük Başkan.
- Icardi imzayı attı, Ali İstifa

Adamlar anlık veri odaklı algoritma gibi çıktı vermekte

- Sezon sonu şampiyonluk gitti, Ali İstifa.
- Zaha geliyor, çok yaşa Büyük Başkan.
- Zaha'yı rakip aldı, Ali İstifa
- Tadiç geldi, çok yaşa Büyük Başkan.
- Icardi imzayı attı, Ali İstifa

Adamlar anlık veri odaklı algoritma gibi çıktı vermekte
Bunlar kadar kaypağı yok ya

Mesela biz okana çok salladık adam şampiyon oldu ama hala sallamaya devam ediyoruz tutarlı olmak için

Bizim gibi sözünün eri adamlar kalmadı artık piyasada

10 gol atar

Cenk de yapardı o işi zaten.

10 numara ve stoper bölgeleri bomboş, buralar dolmadan zor.

Pereyra’yı alırlarsa iyi iş yapmış olurlar.
Fiziksel olarak hala fena değilse çift hane yapacaktır rahat şekilde.Bir de Cenk cok iceri atiyo kendini fvye cok alistigi icin aslinda Rebic de o tarz bir oyuncu ama topla iliskisi daha iyi oldugundan gecislerde daha fazla katki saglayacaktir.Pereyrayi alacaklar sanırım.Defansa da birini çekecekler.Tadic,Becao,Ferdi hariç 11e baktığımda tinercileri daha üstün görüyorum ki Fener çoğunlukla Tadic in ayağına bakacak ve Dzeko'nun diyabet,kolestrol yada prostat gibi durumlardan sorun yasamamasini bekleyecekler.Bence 2. Olan tjk olacak gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt