Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira ve boey gitmesin de kim giderse farketmez benim için. Bunlar giderse yangın yaparım. Nelsson da zaniolo da gidebilir iyi fiyat gelirse... Bunlara yangın yapmam.

8 numara için içim rahat, yönetim ihtiyaç olan her bölgede en iyisini zorladı ve getirdi. 8 numaranın ne kadar kritik olduğunu bizden daha iyi biliyorlar bekleyelim en iyisine hazırlıklı olalım.

Kerem de geliyor. Açıklanır akşama yarın maç var yarına bırakacaklarını zannetmem

kerem demirbay sonrası alacaklar değil takımdan ayrılacaklara odaklanacak sanırım yönetim

Zalgiris TD Vladimir Cheburin: "Galatasaray büyük bir takım. Ancak bütün sahalar düz ve top yuvarlak. Her şey olabilir."

Perşembe günü nelsson ayrılığı bekliyorum. Yarın maç sonunda açıklanır... Bence gidecekler için ilk tur sonucu bekleniyor...

Torreira'yı satmayı sadece aklımdan geçirmemi (ama muhtemelen yine satmamamı) sağlayabilecek minimum teklif 50m falan olabilir. Ederi 50m değil elbette ama biz 50m bütçeyle bile yerini doldurabilecek ona yakın yaşta birini alabilir miyiz çok şüpheli...

1690909254669.webp

Artık takımda son rötüşlar kaldı 1 dirençli 8,Zaniolo satılırsa 1 10 numara+Rashica mükemmele yakın bir transfer dönemi oluyor şu ana kadar

insan sahaya çıkınca fark ediyor

Icardı ve Zaha çok büyük transferler sahada görünce antremanda insan bi mutlu oluyor

Angelino bi o kadar kıymetli
Bakambu faydalı olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt