- 23 Temmuz 2011
- 75.648
- 51.158
- 4.693
Bu maç 5-0 bitecek. Skor yaziyorumZalgiris TD Vladimir Cheburin: "Galatasaray büyük bir takım. Ancak bütün sahalar düz ve top yuvarlak. Her şey olabilir."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç 5-0 bitecek. Skor yaziyorumZalgiris TD Vladimir Cheburin: "Galatasaray büyük bir takım. Ancak bütün sahalar düz ve top yuvarlak. Her şey olabilir."
FFP olarak bakarsak 10m bugün itibariyle açık var. Kerem de gelecek 13,5 üstüne 7,5a 8 numara alsak. 20m Euro açık veriyoruz, birileri gitmeliPerşembe günü nelsson ayrılığı bekliyorum. Yarın maç sonunda açıklanır... Bence gidecekler için ilk tur sonucu bekleniyor...
Zaha biraz gülse takımla kaynaşsa diye bekledim antrenman boyunca. Ulan ardında icardi var güle güle idman yapıyor. Git bir şakalaş falan...insan sahaya çıkınca fark ediyor
Icardı ve Zaha çok büyük transferler sahada görünce antremanda insan bi mutlu oluyor
Angelino bi o kadar kıymetli
Bakambu faydalı olacaktır
Kazanma ihtimali yüksek eğer parası ödendiyse. Sonuçta 6 ay sözleşmesi devam ediyordu belki bu dönem uygun fiyata satacaktı oyuncu imza parası alabilmek için haksız fesih yapmış gibi.tete shakhtar'la olan sözleşmesini 6 ay kala feshettiğinden
shakhtar dava açacakmış tete'yi alan kulübe
Haklı tabiZalgiris TD Vladimir Cheburin: "Galatasaray büyük bir takım. Ancak bütün sahalar düz ve top yuvarlak. Her şey olabilir."
Benim korkum yine 10 12 civarı gitmesi nelsson un. Ama gittiğine pişman olup 1 sezon sonra geri dönmek isteyecek bence.FFP olarak bakarsak 10m bugün itibariyle açık var. Kerem de gelecek 13,5 üstüne 7,5a 8 numara alsak. 20m Euro açık veriyoruz, birileri gitmeli
NoSayın Cengiz Özyalçın hala yönetimde mi
O paraya falan bırakmayız en az 20Benim korkum yine 10 12 civarı gitmesi nelsson un. Ama gittiğine pişman olup 1 sezon sonra geri dönmek isteyecek bence.
Adamın yapısı öyle renktaş. Geçen biri yazmıştı burada. C. Palace taraftarı bizim tanıtımda güldüğünü görünce şaşırmış, o derece yani.Zaha biraz gülse takımla kaynaşsa diye bekledim antrenman boyunca. Ulan ardında icardi var güle güle idman yapıyor. Git bir şakalaş falan...
Abi yapmayınBu sürpriz ayrılık Toreira olmaz çnşalla. Toreira olursa yangının babasını çıkarır taraftar bu kadar transfere rağmen.
O kadar çıkmayacak bence... Okan ile erden daha önce spoiler vermişti...O paraya falan bırakmayız en az 20
bunların hoşuna gidiyor renktaş torrrearayı nelsonu ve zaniolayı günde ez az birer doz göndermek .Erdem Başkana itibarları yok heriflerinAbi yapmayın
Nereden çıkarıyorsunuz bunları
Bir kıvılcım çıkıyor
bir bakmışsın yarın burası torera şu kadara satılsa.. postları ile dolacak
kolpa heriflere inanmayın gözünüzü seveyim
Berkan ile yerli sorunu hallederizAbi yapmayın
Nereden çıkarıyorsunuz bunları
Bir kıvılcım çıkıyor
bir bakmışsın yarın burası torera şu kadara satılsa.. postları ile dolacak
kolpa heriflere inanmayın gözünüzü seveyim
Bunların bu sene bilgi akışı nasıl acaba takip eden var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi