Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perşembe günü nelsson ayrılığı bekliyorum. Yarın maç sonunda açıklanır... Bence gidecekler için ilk tur sonucu bekleniyor...
FFP olarak bakarsak 10m bugün itibariyle açık var. Kerem de gelecek 13,5 üstüne 7,5a 8 numara alsak. 20m Euro açık veriyoruz, birileri gitmeli

insan sahaya çıkınca fark ediyor

Icardı ve Zaha çok büyük transferler sahada görünce antremanda insan bi mutlu oluyor

Angelino bi o kadar kıymetli
Bakambu faydalı olacaktır
Zaha biraz gülse takımla kaynaşsa diye bekledim antrenman boyunca. Ulan ardında icardi var güle güle idman yapıyor. Git bir şakalaş falan...

Bu sürpriz ayrılık Toreira olmaz inşallah. Toreira olursa yangının babasını çıkarır taraftar bu kadar transfere rağmen.

FFP olarak bakarsak 10m bugün itibariyle açık var. Kerem de gelecek 13,5 üstüne 7,5a 8 numara alsak. 20m Euro açık veriyoruz, birileri gitmeli
Benim korkum yine 10 12 civarı gitmesi nelsson un. Ama gittiğine pişman olup 1 sezon sonra geri dönmek isteyecek bence.

1690909509701.webp

:think::think::think:

Zaha biraz gülse takımla kaynaşsa diye bekledim antrenman boyunca. Ulan ardında icardi var güle güle idman yapıyor. Git bir şakalaş falan...
Adamın yapısı öyle renktaş. Geçen biri yazmıştı burada. C. Palace taraftarı bizim tanıtımda güldüğünü görünce şaşırmış, o derece yani. 🤣
Ama çok seveceğiz bu adamı.

Bu sürpriz ayrılık Toreira olmaz çnşalla. Toreira olursa yangının babasını çıkarır taraftar bu kadar transfere rağmen.
Abi yapmayın
Nereden çıkarıyorsunuz bunları
Bir kıvılcım çıkıyor
bir bakmışsın yarın burası torera şu kadara satılsa.. postları ile dolacak

kolpa heriflere inanmayın gözünüzü seveyim

Abi yapmayın
Nereden çıkarıyorsunuz bunları
Bir kıvılcım çıkıyor
bir bakmışsın yarın burası torera şu kadara satılsa.. postları ile dolacak

kolpa heriflere inanmayın gözünüzü seveyim
bunların hoşuna gidiyor renktaş torrrearayı nelsonu ve zaniolayı günde ez az birer doz göndermek .Erdem Başkana itibarları yok heriflerin

Chelsea'den topçu almadık hala. Ansızın Gallagher alabiliriz.

Zaniolo eğer satılırsa berghouise girek mi gerçi ligde yedekte birakamayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt