- 18 Mayıs 2011
- 22.215
- 12.067
- 1.873
Açık uçak bileti mi almışlar adaş?Ne Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık uçak bileti mi almışlar adaş?Ne Ndombele Ne Bentancur gelecek. İçiniz rahat olsun 2 tane muhteşem transfer gelecek. Biri CL için bekliyor.
bayernden topçu almak zordur hele beklentileri varsaBayern acimaz, cirkef herifler 20-25 isterler
Gene onları övenler bolca olur skorlara göreGünay ve Kerem hamleleri ile birlikte yerli açısından tartışmasız şekilde en iyi noktaya geldik bence. Yani yaklaşık 9-10 tane süre bulabilecek iyi yerli oyuncumuz var. Genel olarak elbette yabancı sınırının olmaması isterdim ama şu anda bu kural için en hazır takım biziz, Fener ise 1 sezonu boş geçen Mert Müldür ve maçlarda yuhaladıkları Altay'dan medet ummak zorunda kalacak gibi görünüyor.
daha 30 dakika var en azUykum var ama clickbait’i yedik, Zeytinli’deyiz
Banlamayin beni wpden darliyor dedim size o kadar. Wpyi bırakmış twye geçmiş@Sami Karakoç umut uçmuş
Transferi yapamazsak giremeyecegiz bu gidisleŞampiyonlar ligine girmemiz kesinleştiği anda o adam buraya gelecek.
Aynısını kafamdan geçirdim rdaş olşvera ile aynı tarz mitsö ve oliyi gönderelim bencedeDemirbay takıma yerleştirilmeden Sergio takımdan gönderilmemeli.
oha 35 milyar lira mi ? hey maşallah inşallah olur(Transfer ile alakasız)
Galatasarayımızın Florya projesinde sunumlarda vs 9 milyar TL gelir beklenildiği ifade edilse de, yönetimin bu projeden beklentisi net 35 milyar TL arkadaşlar.
Eylül ayında Kemerburgaz'a geçiliyor, Kasım ayında ise Florya projesi başlıyor.
Sportif anlamda bu dönemde de başarılı olur, seneye gruplardan başlayacak şekilde Şampiyonlar Ligi'nde olursak bambaşka bir şey geliyor, yıllarca Bayern Münih'i olmalıyız dedik, buna artık çok ama çok yakınız inşallah.