Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay ve Kerem hamleleri ile birlikte yerli açısından tartışmasız şekilde en iyi noktaya geldik bence. Yani yaklaşık 9-10 tane süre bulabilecek iyi yerli oyuncumuz var. Genel olarak elbette yabancı sınırının olmaması isterdim ama şu anda bu kural için en hazır takım biziz, Fener ise 1 sezonu boş geçen Mert Müldür ve maçlarda yuhaladıkları Altay'dan medet ummak zorunda kalacak gibi görünüyor. Eğer kaleyi yabancı yaparlarsa zaten direkt orta sahadaki kalitelerini etkileyecek her açıdan sıkışacaklar bu kuralda.

Sky daha 1,5 hafta önce Bayerni Gravenberchi almaya isteyen anca 40 milyona ikna edebilirler yazmisti.

Adamlar yedegin yedegini bile karla satiyor. Gravenberchi son senesi diye o kadar ucuza aldilar. 2 senesi kalmis olsaydi, Ajax o rakama zaten satmazdi.

Muslera
Boey Nellson Abdülkerim Angelino
Torreira Kerem
Zaniolo Zaha Kerem
İcardi

8 numara gelene kadar ligi böyle idare ederiz

Günay ve Kerem hamleleri ile birlikte yerli açısından tartışmasız şekilde en iyi noktaya geldik bence. Yani yaklaşık 9-10 tane süre bulabilecek iyi yerli oyuncumuz var. Genel olarak elbette yabancı sınırının olmaması isterdim ama şu anda bu kural için en hazır takım biziz, Fener ise 1 sezonu boş geçen Mert Müldür ve maçlarda yuhaladıkları Altay'dan medet ummak zorunda kalacak gibi görünüyor.
Gene onları övenler bolca olur skorlara göre

1690918452873.webp

pilot napiyon yav

Oliveira yi da öyle kolay kolay paketliyemicez, maasi cok ve herif bizde cok mutlu belli Zanio da cok iyi arkadasi, avrupa da bu maasi alamaz, araplar icin yeterince büyük isim degil almazlar

Miço yerine belki bir yabanci olur . Rashica da beklenir ..transferde artık yeterli

(Transfer ile alakasız)

Galatasarayımızın Florya projesinde sunumlarda vs 9 milyar TL gelir beklenildiği ifade edilse de, yönetimin bu projeden beklentisi net 35 milyar TL arkadaşlar.

Eylül ayında Kemerburgaz'a geçiliyor, Kasım ayında ise Florya projesi başlıyor.

Sportif anlamda bu dönemde de başarılı olur, seneye gruplardan başlayacak şekilde Şampiyonlar Ligi'nde olursak bambaşka bir şey geliyor, yıllarca Bayern Münih'i olmalıyız dedik, buna artık çok ama çok yakınız inşallah.

(Transfer ile alakasız)

Galatasarayımızın Florya projesinde sunumlarda vs 9 milyar TL gelir beklenildiği ifade edilse de, yönetimin bu projeden beklentisi net 35 milyar TL arkadaşlar.

Eylül ayında Kemerburgaz'a geçiliyor, Kasım ayında ise Florya projesi başlıyor.

Sportif anlamda bu dönemde de başarılı olur, seneye gruplardan başlayacak şekilde Şampiyonlar Ligi'nde olursak bambaşka bir şey geliyor, yıllarca Bayern Münih'i olmalıyız dedik, buna artık çok ama çok yakınız inşallah.
oha 35 milyar lira mi ? hey maşallah inşallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt