Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Kerem'in attığı goller ve asistler;

Şu kafa ile bitirdiği gol bana göre çok değerli. Sezon içinde Sergio'yu en az 7-8 defa bu tarz pozisyona soktuk hiçbirini bitiremedi. Çok cılız vuruşlar yaptı. Sadece içerdeki Antalya maçında vurduğu kafa topu bayağı farkla dışarı çıkarken savunma oyuncusu kendi kalesine soktu.

O yüzden bu tarz içeri girişleri burada da yaparsa mutlaka skor bulacak gibi duruyor. Klası tartışılmaz ama eski temposunu yitirmesi normal. Ekonomik kullanırsak çok faydalanırız. Salih, Orkun vs. getiremeyeceğine göre en iyi yerli orta saha ancak bu kadar olur.

Orhan Uluca'yı severim ama bu kadar gömmesi bana da garip geldi. Ayrıca bitik Florian Grillitsch'i geçen sene ne kadar övüyordu biliyoruz. Sonuç ortada yani Kerem yorumları da yanlış çıkabilir. Bir adamın yorumuna bakıp baştan oyuncuya önyargılı bakmamak lazım. Çıksın sahaya oynasın bi 5-10 maç o zaman net yorumlarız ama kağıt üstünde bana göre temiz iş.

Son düzenleme:
FRED ile ilgimiz olduğunu sanmıyorum, Erden Timurun planı işliyor işte, herkes fredi konuşuyor ama kim bilir kim gelecek

1690928612618.webp

Geçen sene Kerem'in attığı goller ve asistler;

Şu kafa ile bitirdiği bir kaç gol var bana göre çok onlar değerli. Sezon içinde Sergio'yu en az 7-8 defa bu tarz pozisyona soktuk hiç birini bitiremedi. Çok cılız vuruşlar yaptı. Sadece içerdeki Antalya maçında vurduğu kafa topu bayağı farkla dışarı çıkarken savunma oyuncusu kendi kalesine soktu.

O yüzden bu tarz içeri girişleri burada da yaparsa mutlaka skor bulacak gibi duruyor. Klası tartışılmaz ama eski temposunu yitirmesi normal. Ekonomik kullanırsak çok faydalanırız. Salih, Orkun vs. getiremeyeceğine göre en iyi yerli orta saha ancak bu kadar olur.

Orhan Uluca'yı severim ama bu kadar gömmesi bana da garip geldi. Ayrıca bitik Florian Grillitsch'i geçen sene ne kadar övüyordu biliyoruz. Sonuç ortada yani Kerem yorumları da yanlış çıkabilir. Bir adamın yorumuna bakıp baştan oyuncuya önyargılı bakmamak lazım. Çıksın sahaya oynasın oynasın bi 5-10 maç o zaman net yorumlarız ama kağıt üstünde bana göre temiz iş.

Cok fazla golu yok renkdas (totalde). 2018-2019 biraz da 2020. Diger sezonler 3-4 gol atmis benzer sayida da asist according to shitmarkt.

Ndombele geçen sezonki Icardi kiralaması gibi olursa denenebilir ama yüksek bonservis + maaş bağlama riskine girmem ben olsam. Güven vermiyor pek.
Bu sene kiralamazlar ama %50 bonservis alımı gibi bir iş olabilir.

Tottenham öyle 3-5e vermez çünkü.

Ferd gelirse midstjo kiralanır bence. Yoksa mevcut ortasaha rotasyonunda herkes birbirine benzeyecek.

Daha öncede dedim bence ana hedef Fred çünkü Fabrizio 3+ tweet attığı zaman gerçekleşme ihtimali epey artıyor eğer 1 tweet atsa belki gerçekleşmeyebilir ama en az 4-5 tweet ve 3-4 kez RT attı. Bence eninde sonunda gerçekleşecek.

Cok fazla golu yok renkdas. 2018-2019 biraz da 2020. Diger sezonler 3-4 gol atmis benzer sayida da asist according to shitmarkt.
Zaten çok gol atar demiyorum. Videonun sonunda kafa ile bitirdiği bir gol var. O pozisyonun benzerlerini geçen sezon Sergio ile çok bulduk. Hiçbirini atamadı Kerem daha iyi bitiyor gibi onu demek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt