Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten çok gol atar demiyorum. Videonun sonunda kafa ile bitirdiği bir gol var. O pozisyonun benzerlerini geçen sezon Sergio ile çok bulduk. Hiçbirini atamadı Kerem daha iyi bitiyor gibi onu demek istiyorum.

Pardon renkdas, gec saat yanlis okumusum bu durumda ben sey diyorsun sandim bu tip cok pozisyona girip gol atmissa diye de sanmiyorum hani cok fazla skora katkisi gozukmuyor rakamlarda ama tabi rakam/istatistik bunlar, olayin icinde mi hazirlanisinda mi bilmiyoruz (takimin skor aksiyonlarinda). Onu soylemeye calismistim, zaten yanlis anlama olmus.

Ya zaten sunu biliyoruz, beklentileri pek karsilayamamis 30+ M Euro bonservisiyle. Bizim de aradigimiz takimin stari olmasi degil zaten.

Neden her gördüğünüz twit sonrası, özellikle yüksek maaş ve bonservis haberleri sonrası ah vah ettiğinizi anlamıyorum
Kerem'in maliyeti açıklanacak mesela bugün. Doğru neymiş o zaman göreceğiz.
Bizim için tek gerçek resmi kaynak...

gravenberg zaniolo gibi bi transfer olur.u21 avrupa sampiyonasında cok begendim sazanovla gravenbergi

Anlamadığım yada daha doğrusu sorguladığım olay biz kerem transferi sonrası neden 8 noya hala transfer bakıyoruz

Kadroda 8 oynayan oyuncular; berkan, kerem, olivera, bence miçhjö dahil bu gruba

Kadroda 6 oynayan oyuncular; torrera, ?,?,?,?

Bence fred transferi olmayacak daha çok 6 numaraya odaklanmak gerekir yada oyle bir 8 gelirki Guendouzi yada Gravenberch gibi itiraz edilemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günay
Boey Ramos Abdülkerim Angeliño
??? Torreira
Zaniolo Zaha Kerem
Icardi
Nelsson'dan kazanilacak parayla orta sahanin ortasina gelecege yatirim niteliginde bir transfer yapilirsa bu kadro her acidan tatmin eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt