Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleye'de Livakovic alacaklar 3 yerliyi Mert-Ferdi-Cengiz yapacaklardır. Umarım bu hamleleri yaparlar bu sene bitirici darbeyi bunlara vurunca daha 10-15 yıl toparlayamazlar.

Kaleci almazlar Umut ancak son raddede bir problem gorurlerse saldirirlar. Bence hala kararsizlar evet ama transfer yapmayacaklar diye dusunuyorum

Kaleci almazlar Umut ancak son raddede bir problem gorurlerse saldirirlar. Bence hala kararsizlar evet ama transfer yapmayacaklar diye dusunuyorum
Cengiz'i o yüzden alıyorlar 8+3'de 3 yerliyi sahada sağlayıp kaleyi yabancıya verecekler bence yapmalarında sakınca yok böyle devam etsinler.

Cengiz'i o yüzden alıyorlar 8+3'de 3 yerliyi sahada sağlayıp kaleyi yabancıya verecekler bence yapmalarında sakınca yok böyle devam etsinler.

Bence dogru duzgun birinide bulamadilar biraz da ondan aslinda Cengiz transferi sanki. Rashica'da pas vermeyince :)

Ama dedigin senaryoda dogru, Cengiz ile birlikte kalede yabanci olasiligi artti.

Bu arada yeni bir kadro krizi ile karşılaşmamız muhtemel. Avrupa kadromuza Türkiye altyapısından yetişmemiş en fazla 17 oyuncu ekleyebiliyoruz. 14 yabancıyı garanti ekleyecek olmamız en fazla üç gurbetçi oyuncuyu Avrupa kadrosuna alabiliriz demek oluyor.

Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay ve Yusuf Demir’den ikisi kadroya bildirilmeyecek. Yusuf’un kiralanacağı kesin gözüküyor ancak diğer oyunculardan hangisinin dışarda kalacağı büyük problem.

Risk alıp günay koyulmasin bence çünkü diğerleri hep rotasyonda olacak

Ligue1 sayfasi yalan haber paylasmaz cengizin 15 dogrudur ki lequipe de fransada iyi kaynaktir zaten.

Bence dogru duzgun birinide bulamadilar biraz da ondan aslinda Cengiz transferi sanki. Rashica'da pas vermeyince :)
Yerli kuralarında Arda gidince tüm planları alt üst oldu. Mert Müldür'ü de mecbur aldılar Ali Koç İsmail Kartal'a illa yabancı kaleci oynatacaksın diye baskı yapıyormuş. İsmail Kartal normalde Altay'ı istiyor. Bunların sezon içi karışma ihtimali %51'den aşağı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt