Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dur kesin soyle birsey yapmistir E.Timur:

Man U: "abijim offer cok dusugh az daha cikin yauf. 5m euro nedir ?"
E.Timur: " Tamam al, 5.15M Euro"

Al upgraded offer sana iste :)
abi peki bişey soracagım.manchesterlılar fred Gs ile anlaştı diye ille Galatasarayla mı görüşecegiz sadece diyolar.fredi 10 gundur bekletmemiz dogru mu?hala evinde adam,karısı ve oglu da brezilyadan dönmüş.transferin sonuclanmasını bekliyolar

Gerçeklerle yüzleşme zamanı

Sonlardaki yorumlar gerçekten çok doğru. Bir çok insanın dile getirmek istemediklerini çok iyi dile getirmiş. Beklenti fırladı ama gerçekler öyle değil. Hiçbir zaman transferler şampiyon yapmaz. Önemli olan gelen oyunculara göre doğru oyunu kurmak.

Geçen sene başında da çok sıkıntı yaşadık doğru oyunu bulana kadar. Bakalım bu sezon başı nasıl olacak? Ben yine zorlanırız gibi geliyor ama hasbelkader çok iyi başlasak bile bu hep öyle gidecek anlamına gelmez. Benim şahsi düşüncem yine zorlanarak başlarız. Ha bu süreçte önemli olan bir şekilde CL'ye kalmak. Doğru oyundansa galibiyet alarak ilerlemek yeterli o yüzden başlarda takım zorlanırsa hocaya yine çok yüklenecekler. Geçen sene ucuz yırttı bakalım bu yıl ne yapacak?

Bu arada insan olarak da Sinan çok temiz birisidir. Belli dönemlerde yanlış yorumları herkes gibi onunda olmuştur ama çoğu zaman doğru yorumlar yapıp kimsenin söylemek istemediği cümleleri kurmaktan çekinmez. 2015'te beraber çalışıyorduk severim kendisini.

Herkesin 3 aşağı 5 yukarı tahmini lig kadrosunu yazayım bulusun. 8 numara transferine göre kaleyi Günay yapıp Fred/Ndombole orta sahaya da eklenebilir.

GALATASARAY

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D.
Zaniolo - Zaha - Kerem
Icardi

fenerbahçe

Livakovic
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Krunic - Zajc
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

trabzonspor

Uğurcan
Larsen - Fernandez - Benkovic - Eren
Bakasetas - Kourbelis - Abdülkadir
Visca - Petkovic - Trezeguet

beşiktaş

Mert
Onur - Amartey - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Ghezzal - Salih - Rebic
Aboubakar​

Krunic livakovic cengiz en az 40 kağıt, fener en fazla bir tanesini alir

abi peki bişey soracagım.manchesterlılar fred Gs ile anlaştı diye ille Galatasarayla mı görüşecegiz sadece diyolar.fredi 10 gundur bekletmemiz dogru mu?hala evinde adam,karısı ve oglu da brezilyadan dönmüş.transferin sonuclanmassını bekliyolar

Valla Sergenim, canim kardesim, bu evdeki kim var kim yok ben bilemem. Sen takip ediyorsun muhtemelen sosyal medya kanallarindan etkilesimlerini..

Arz-Talep meselesi. Fred seviyesinde (maliyet ve kalibre) istekli takim sayisina bagli sonucta. Bekletme noktasinda elimizde resmi bir bilgi yok ancak cok eminim bu seviyede bir transfer icin (maliyet olarak) bir strateji dahilinde ilerliyoruz. Kabul edelim ki, mevcut kadromuz hem lig icin hemde CL elemeleri icin yeterli (Torreira dondu varsayiyorum bugunki mac haricinde). Kisacasi, Kerem D. ile bence sureci uzatacagiz o nedenle yine nacizane diger birkac isimi de "follow-up" yapiyoruz.

Man.U gelince, Magiure'in hesabini sorsunlar, bizim Fred'e olan verdigimiz offere'a gelene kadar.

Ankaragücü için 2-3 hafta beklemek lazım. :asd:

Ertaç
Svennson - Manev - Gravillion - Rodrigues
Dorukhan - Ndiaye
Yusuf - Belhanda - Onyekuru(Nani)
Baye Niang​

Adam gitti yazdi gerci iyi oldu birkac abim var TR'ye gidiyorum 2 hafta sonra elimde olsun :)

son olarak, bir de Samsunspor alalim :) (bu ciddili istek :) ) AG yerine en azindan ama hazir oldugunda AG paylasirsan sevinirim

Sonlardaki yorumlar gerçekten çok doğru. Bir çok insanın dile getirmek istemediklerini çok iyi dile getirmiş. Beklenti fırladı ama gerçekler öyle değil. Hiçbir zaman transferler şampiyon yapmaz. Önemli olan gelen oyunculara göre doğru oyunu kurmak.

Geçen sene başında da çok sıkıntı yaşadık doğru oyunu bulana kadar. Bakalım bu sezon başı nasıl olacak? Ben yine zorlanırız gibi geliyor ama hasbelkader çok iyi başlasak bile bu hep öyle gidecek anlamına gelmez. Benim şahsi düşüncem yine zorlanarak başlarız. Ha bu süreçte önemli olan bir şekilde CL'ye kalmak. Doğru oyundansa galibiyet alarak ilerlemek yeterli o yüzden başlarda takım zorlanırsa hocaya yine çok yüklenecekler. Geçen sene ucuz yırttı bakalım bu yıl ne yapacak?

Bu arada insan olarak da Sinan çok temiz birisidir. Belli dönemlerde yanlış yorumları herkes gibi onunda olmuştur ama çoğu zaman doğru yorumlar yapıp kimsenin söylemek istemediği cümleleri kurmaktan çekinmez. 2015'te beraber çalışıyorduk severim kendisini.

Bizim oturmuş bir kadromuz var, elbette transferler şampiyon yapmaz ama oturmuş kadro bir beklenti yaratır, Okan hoca çok başarılı, kesinlikle kadro sayesinde şampiyon olmadı, o kadroyu yönetti.Final değil ama Avrupa'da basari beklentisi gayet normal, bu kadroyu herhalde lig için kurmadı Erden Timur, final absürt bir iş ama UEFA'ya kalırsak en az çeyrek final gelmeli

kerem eğer bitik durumda değilse çoğu maçta oynar. 3 yerli şart

bence orta sahaya alınacak adam isimli bir oyuncu olmamalı ki yedek bırakabilelim.

yıldız isim güzeldir ama takım dengesini kurmak şu an bile zorken daha da zorlaştırmak ters tepebilir

bence orta sahaya alınacak adam isimli bir oyuncu olmamalı ki yedek bırakabilelim.

yıldız isim güzeldir ama takım dengesini kurmak şu an bile zorken daha da zorlaştırmak ters tepebilir

Erden Timur sıradan oyuncu almaz, o kafada bir adam değil.

Valla Sergenim, canim kardesim, bu evdeki kim var kim yok ben bilemem. Sen takip ediyorsun muhtemelen sosyal medya kanallarindan etkilesimlerini..

Arz-Talep meselesi. Fred seviyesinde (maliyet ve kalibre) istekli takim sayisina bagli sonucta. Bekletme noktasinda elimizde resmi bir bilgi yok ancak cok eminim bu seviyede bir transfer icin (maliyet olarak) bir strateji dahilinde ilerliyoruz. Kabul edelim ki, mevcut kadromuz hem lig icin hemde CL elemeleri icin yeterli (Torreira dondu varsayiyorum bugunki mac haricinde). Kisacasi, Kerem D. ile bence sureci uzatacagiz o nedenle yine nacizane diger birkac isimi de "follow-up" yapiyoruz.

Man.U gelince, Magiure'in hesabini sorsunlar, bizim Fred'e olan verdigimiz offere'a gelene kadar.
bu hafta fred ayrılabilir dedi fabrizio,gozunuz fredde olsun dedi gecen.son bikaç saattir de haberler arttı.yeni teklif yapılcakta deniyor.cumartesiye kadar bitecegini düşünüyorum

Adam gitti yazdi gerci iyi oldu birkac abim var TR'ye gidiyorum 2 hafta sonra elimde olsun :)

son olarak, bir de Samsunspor alalim :) (bu ciddili istek :) ) AG yerine en azindan ama hazir oldugunda AG paylasirsan sevinirim
Transferlere göre daha değişir ama %80 böyle olur.
Okan Koçuk
Nanu - Drongelen - Satka - Melih
Bennasser - Taylan
Emre K - Ihattaren - Fofana
Marius

Ya bitik değil de forumda bitik diyenler olur mac skorlarına göre falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt