Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abi bu ne ya

*hassas olan varsa izlemesin, adamın bacağı kırılıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sakin renkdas.. Ilk mac her ne kadar hayalkirikligi olsada, tecrube konusuyor Ostersunds macinda staddaydim, oteki diger mactada, bu takim gercekten kotu bir takim. Bence rahat bir mac cikaracagiz ayni kadro bile oynasa. Tamam futbol sahada kazaniliyor ancka bizi zorladiklari guclu bir oyun gormedik biz asiri ve sacma kotuyduk. Ustune hatali oyuncu tercihleri oldugunuda gorduk.
Eleriz veya eleniriz bu futbol sonuçta. Yani şu an öyle bir ortam var ki taraftar profilinde yüzyılın kadrosunu kurduk gelene 5 gidene 4 atacağız gibi davranıyorlar ama gerçekler öyle değil.

Renktaş 2 kontra yersin birisi girer tüm maç onu çıkarmaya uğraşırsın falan bunlar olan şeyler futbolda. Benim demek istediğim doğru beklenti içinde olmak ona göre yorum yapmak. Sinan'da onlardan bahsetmiş o yüzden konu açıldı. Bu akşam maça geleceksen vaktin varsa tanışıp görüşmek isterim. :ka:

Oturmuş kadrondan şu an yani yarınki maç için sadece 4 oyuncu Muslera, Boey, Nelsson ve Abdülkerim'i kullanabiliyorsun. Hazır değil ama zorlasak Sergio'yu da ekleyebiliriz. Diğerlerinin hiç biri geçen sene 11 oyuncusu değildi. En kritik adamımız Torreira ve İcardi yok. Üstüne bana göre geçen sene oturan oyunun en kritik adamlarının başında gelen Rashica yok. Onun yerine tamamen çok farklı bir profil sahada. Bunlar hoca açısından ciddi sorunlar bence.

Mantıklı beklentilere asla karşı değilim fakat şu an transferlerden dolayı acayip bir ruh halinde yine taraftar. Kimse konuşmak istemiyor ama yarın elenebiliriz bu azımsanmayacak bir ihtimal. Sonrasında oluşacak kaos falan az çok tahmin edebiliyorsundur. Doğru hareket etmek lazım ayaklarımızın biraz yere basması lazım.

Mesele yarın değil ki, icardi ve torreira döndüğü zaman, rashica hariç herkes aynen devam, bir kere elenme işini akillardan çıkaralım çünkü bu kadar yatırım komple çöp olur, Okan hoca da bunun ciddiyetine varmıştır eminim, elenirsek kaos olacak, olmaması mümkün değil, bu ülkede Tudora neler yaptılar, kusura bakmasın, 200 milyonluk kadro, ilk elemede elenemez, elenirse de hesap kesilir

Sene başlarında az çok kendini belli ediyor. En büyük adaylar yeni çıkan takımlar oluyor lige tutunmaya çalışıyorlar bazen 1 tanesi aradan sıyrılıp orta sıra mücadelesine girebiliyor. Ama mevcut ekonomik durumda borçlardan dolayı zor durumda olan takımlar var euro/dolar arttıkça hareket alanları iyice kısılıyor lig gelirlerinden 80-90 m TL alıyorlar stad gelirleri bu sene daha da dibe vuracak sponsorlukları da öyle uçuk rakamlar değil.
hic de oyle dedigin gibi belli olmuyor. ust sıralara oynar denilen takımlar dibe dusuyor, duser denen takımlar yukarı cıkıyor. sezon icinde bile defalarca momentum degisiyor.

hic de oyle dedigin gibi belli olmuyor. ust sıralara oynar denilen takımlar dibe dusuyor, duser denen takımlar yukarı cıkıyor. sezon icinde bile defalarca momentum degisiyor.
Öyle de geçen sene başlarken düşecek takımlar yine az buçuk belliydi düşen 2 takım Ümraniyespor-Giresunspor oldu Giresunspor ekonomik anlamda çok kötüydü oyunculara maaş dahi ödemeyemiyorlardı Ümraniyespor'da mütevazi bir kadroyla iyi futbol oynamasına rağmen yetmedi. 3'ncü takım düşse İstanbulspor olacaktı ki Antep ve Hatay çekilmeseydi muhtemelen onlarda giderdi.

Tabi ki ara ara sürprizler olabiliyor ama genel anlamıyla %70-80 baştan anlaşılıyor.

Eleriz veya eleniriz bu futbol sonuçta. Yani şu an öyle bir ortam var ki taraftar profilinde yüzyılın kadrosunu kurduk gelene 5 gidene 4 atacağız gibi davranıyorlar ama gerçekler öyle değil.

Renktaş 2 kontra yersin birisi girer tüm maç onu çıkarmaya uğraşırsın falan bunlar olan şeyler futbolda. Benim demek istediğim doğru beklenti içinde olmak ona göre yorum yapmak. Sinan'da onlardan bahsetmiş o yüzden konu açıldı. Bu akşam maça geleceksen vaktin varsa tanışıp görüşmek isterim. :ka:

Keske renkdasim benim, Hollanda'dayim.. Ancak, kiz kardesim ve esi tribunlerde olacaklar. Kasim ya da Subat/Mart gibi mac icin gelmeyi dusunuyorum haberleselim cok sevinirim.

Yoruma gelince, katiliyorum. Mac ne olursa olsun sahada kazanilir ancak ilk maci izledim 90dk (artik yayin oldukca diyelim rezaletti :) ) rakip bizim kalitemizin oldukca altinda. Yani tamam firsat verdik ama oyun/top bizdeydi bir de yeni cikmistik kamptan vs... Dediklerine katilmakla birlikte, kazanacagimizi dusunuyorum. Neticede hedefimiz ayni ve aynen ayaklar her zaman yere basmali ilk mac oncesi burada yazdim ben renkdas bu arada birkac kisiye, ayaklar yere basacak. Ancak rakipte belli.

yarın için tedirgin olmaya gerek yok. takım turu geçer. kalite farkı sahaya yansır.

ama sonraki turda mutlaka düzgün futbol sergilemek lazım.

Öyle de geçen sene başlarken düşecek takımlar yine az buçuk belliydi düşen 2 takım Ümraniyespor-Giresunspor oldu Giresunspor ekonomik anlamda çok kötüydü oyunculara maaş dahi ödemeyemiyorlardı Ümraniyespor'da mütevazi bir kadroyla iyi futbol oynamasına rağmen yetmedi. 3'ncü takım düşse İstanbulspor olacaktı ki Antep ve Hatay çekilmeseydi muhtemelen onlarda giderdi.

Tabi ki ara ara sürprizler olabiliyor ama genel anlamıyla %70-80 baştan hissetiriyorlar.
trabzon düşebilir
aşırı kötüler

trabzon düşebilir
aşırı kötüler
Yok ya o kadar da değil şu dönemde imkansıza yakın %0 bile değil. Anadolu takımlarının ekonomi gerçekten fena durumda %60-70'i sezon içinde maaş problemlerine girerler %20-30'u da maaş ödeyemez karışırlar. Ekonomi kötüye gittikçe Anadolu kulüpleri de daha zayıflıyorlar. Şu dönemde scout ve alt yapıya önem verenler 3-4 adım önde olur sadece harcayarak ligde tutunmaya çalışanlarda birer birer alt lige gider.

Yok ya o kadar da değil şu dönemde imkansıza yakın %0 bile değil. Anadolu takımlarının ekonomi gerçekten fena durumda %60-70'i sezon içinde maaş problemlerine girerler %20-30'u da maaş ödeyemez karışırlar. Ekonomi kötüye gittikçe Anadolu kulüpleri de daha zayıflıyorlar. Şu dönemde scout ve alt yapıya önem verenler 3-4 adım önde olur.
düşerlerse ugurcanı alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt