Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık en tirt olduğu Bayern videosunda bile 4-5 tane var.. Topla şu çıkışları Gedsondan beri görmedik orta sahamizda..

Ben Ajax dönemi izlemiştim 5-6 maçını bu yaşta bizle adının geçmesine inanamıyorum çok büyük potansiyeldi hatta bayernin aldığı fiyata şok oldum acaba serbest kalma bedeli falan mı vardı

Sözleşmesinin son sezonuna giriyordu ve uzatmaya yaklaşmamıştı yoğun Ajax baskısına rağmen

Günaydın arkadaşlar,

Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Hadi inşallah. Mevcut kadroda ileride en çok sorun çıkartacak, göndermek isteyip gönderemeyeceğimiz oyuncu. Bonservis elde ederek elden çıkartabilirsek büyük iş olur.

Ligde çok yakında sahada göreceğimiz kadro

----------------------Muslera------------------------

-Boey------Nelssonn------Bardakçı-----Angelino--

------------Torreira--------Demirbay----------------

--Zaha--------------Zaniolo-------------Kerem-----

---------------------İcardi----------------------------

Yedek 11

-----------------------Günay--------------------------

-Dubois------Kaan----------Emin---------Kazımcan--

---------------Berkan--------X1------------------------

--Barış----------------Mertens-------------X2----------

-----------------------Bakambu-------------------------

X1-Yabancı 8 Numara
X2-Rashica/Morutan

Yedeklerin Yedeği- V2

Jankat
Metehan
Baran
Midtsjo
Hamza
Yunus
Emre K.
Oğulcan
Yusuf
Halil
Eren

şeklinde olacak. Açıkçası 8 numara gelmese bile kağıt üzerinde Lig için şampiyonluk alabilecek bir kadro bu.

Tek kulvarda gitmediğimiz için çoğu maçta rotasyon olacaktır.

Zaha ya da Zaniolo yerine Barış oynayabilir. Rashica gelirse o keza aynı şekilde önde ki 4'lüyü dinlendirir.

Çok maç var

CL Ön Eleme- 6 Maç (2 Maç + Opsiyonel 4 CL/UEL/UCL)
CL/UEL Grup Aşaması- 6 Maç

Süper Lig-38 Maç
Süper Kupa-1 Maç
ZTK- En az 1 Maç

52 maça garanti çıkacağız büyük sürpriz olmazsa.

Çok uzun bir yol ve kadro alternatifi çok iyi durumda.

önemli olan yıldız oyuncu getirmek degil yada çok oyuncu almakta degil

esas önemli olan oyuncuların hem sahada hemde hocayla uyumunu yakalamak

bu konuda en avantajlı takım biziz sampiyon kadroyu koruduk bundan buyuk avantaj yok

30 yas ve üstü Demirbay ile tamam, daha fazlasina gerek yok, 1-2 daha genc illerde kar yapacamiz transfer iyi olur

Bizim scout ekibimizin hic mi genc potansiyelli, daha piyasa yapmayan topcu önermiyo yav
Boey
Nelsson
Kazım
Berkan
Kerem
Zanio
Barış
Yusuf
Halil
Yunus
Hatta Angel. 26 yaşında henüz. (bu adam nasıl bize geldi hala sorguluyorum)

Alttan gelenler,
Emin
Efe
Hamza
Ali turap
Metehan

Ben scout transferi yerine, 27-30 arası oyuncuların alınmasında bi sakınca görmüyorum. elde yeteri kdr genç oyuncu mevcut rts. Bu oyuncuları yukarı çekmek lazım artık.

Takımdan gitmesine razı olmayacağım tek adam Torreira. Geri kalan herkesin yerini doldururuz gibi geliyor. Yine de kadroyu çok değiştirmeden iki üç sezon beraber oynasak iş farklı yerlere gelebilir.

Günaydın arkadaşlar,

Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Umarım doğrudur yav hadi belki bu sene de performans alırız ama 2 yıl 6 milyon Euro daha üzer bu maaşla da zor gider bence de neyse

Oli yi biraz bonservis kazanarak yollayabilirsik büyük is yapmis oluruz, rotasyon icin yeterli oyuncu kalmasini isterdim en fazla 1,5m gibi kazansa ama 2.75m maas 3 yil daha kontratli rotasyon icin cok

Oliveira değerli bi oyuncu bedava bırakma gibi bi salaklık yapmayız umarım.Geçen sene son 2 aya kadar takımın en iyi orta sahasıydı adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt