Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar videosunu izledim 1 dribblingini goremedim

Yok artık en tirt olduğu Bayern videosunda bile 4-5 tane var.. Topla şu çıkışları Gedsondan beri görmedik orta sahamizda..

Ben Ajax dönemi izlemiştim 5-6 maçını bu yaşta bizle adının geçmesine inanamıyorum çok büyük potansiyeldi hatta bayernin aldığı fiyata şok oldum acaba serbest kalma bedeli falan mı vardı

Yok artık en tirt olduğu Bayern videosunda bile 4-5 tane var.. Topla şu çıkışları Gedsondan beri görmedik orta sahamizda..

Ben Ajax dönemi izlemiştim 5-6 maçını bu yaşta bizle adının geçmesine inanamıyorum çok büyük potansiyeldi hatta bayernin aldığı fiyata şok oldum acaba serbest kalma bedeli falan mı vardı

vücudunu cok iyi kullaniyor, seri ve kivrak bir adam, cok kolay adam geciyor gibi ama uzun top ve ters top bir tane bile yok videoda

bize oyun kurma yetenekleri yüksek bir birisi lazim ve su anda keremin oyun stili bize daha yatkin gibi duruyor

tabii ikisinin videolarina göre konusuyorum

vücudunu cok iyi kullaniyor, seri ve kivrak bir adam, cok kolay adam geciyor gibi ama uzun top ve ters top bir tane bile yok videoda

bize oyun kurma yetenekleri yüksek bir birisi lazim ve su anda keremin oyun stili bize daha yatkin gibi duruyor

tabii ikisinin videolarina göre konusuyorum

Ben de keremi hiç izlemedim ama görünen o ki çoğu zaman mecbur oynatacağız ..
8/10 arası bir topçu diyorlar ayakları epey iyi gibi videolarda..

Toreira-Gravenberch-Kerem D. şeklinde oynayabilir miyiz acaba ?

Haluk Yürekli : “Bir 8 numara, bir stoper ve bir kanat transferi gerçekleşecek”
8 no Fred
midsjtö yerine

Stoper açıkçası ben yerli bekliyorum ve Merih diyorum

Nelson giderse ki sanmıyorum

O zaman Ramos konuşuluyor belki

Kanat ise Rashica olur

Böyle biterse süper bir transfer dönemi geçirmiş oluyoruz

Son düzenleme:
Haluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”
Morutan'ı bu kadroda parlatıp iyi paralara satabiliriz

Gidecekse kiralık gönderilmesi taraftarıyım

Özellikle Hollanda, Belçika ligine filan kiralasak epey ses getirebilir

images

Günaydın Şampiyonlar ligine bir adım daha yaklaşacak olan büyük Galatasaray taraftarı

Ndombele'nin maasi skandal fazla

Bonuslarla haftalik £250k falan olmasi lazim

Kane ve Son'dan sonra en cok kazanan Tottenham topcusuydu yanlis hatirlamiyosam belki bi de Lloris olabilir

Maliyet hesabi yaparken onu da dusunun

Ndombele'yi cok pahaliya satmak pek mumkun olmaz oyle maaslarla

Ayrica tutmama ihtimali de bu kadar yuksekken kulube total maliyeti €30-40m olan bir enkaza donusebilir
Ndombele için Icardi benzeri bir iş olabilir. Maaşının çoğunu Totenham öder biz 1-2 milyonunu falsn öderiz kiralarız. Olmaz demeyin, Erden Timur la herşey mümkün.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan hoca kimi istese alıyoruz yalnız, tarihte böyle bir transfer dönemi yok.

8 no ve Rashica hamlesi ile çok güçlü ve alternatifli kadro oluşacak. Camianın kenetlenmesi gerekiyor, eğer bir üst seviyeye çıkmak istiyorsak takım başarılı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt