Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.417
- 101.624
- 5.238
AyannaDeğnekle mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AyannaDeğnekle mi
Yok şaapmak içinBan yememek için
O kadar videosunu izledim 1 dribblingini goremedim
Yok artık en tirt olduğu Bayern videosunda bile 4-5 tane var.. Topla şu çıkışları Gedsondan beri görmedik orta sahamizda..
Ben Ajax dönemi izlemiştim 5-6 maçını bu yaşta bizle adının geçmesine inanamıyorum çok büyük potansiyeldi hatta bayernin aldığı fiyata şok oldum acaba serbest kalma bedeli falan mı vardı
vücudunu cok iyi kullaniyor, seri ve kivrak bir adam, cok kolay adam geciyor gibi ama uzun top ve ters top bir tane bile yok videoda
bize oyun kurma yetenekleri yüksek bir birisi lazim ve su anda keremin oyun stili bize daha yatkin gibi duruyor
tabii ikisinin videolarina göre konusuyorum
Senin aile hangi takimli zurnahım. Sizde de bi fenevli var hissediyorumAilem fbli olduğu için çocukken Fenerbahçeliydim ancak artık değilim demiş
var ama totalde fazla fbli yok reisSenin aile hangi takimli zurnahım. Sizde de bi fenevli var hissediyorum
8 no FredHaluk Yürekli : “Bir 8 numara, bir stoper ve bir kanat transferi gerçekleşecek”
Morutan'ı bu kadroda parlatıp iyi paralara satabilirizHaluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”
Hayırlı olsunUlan tam mahalle abisi
Ndombele için Icardi benzeri bir iş olabilir. Maaşının çoğunu Totenham öder biz 1-2 milyonunu falsn öderiz kiralarız. Olmaz demeyin, Erden Timur la herşey mümkün.Ndombele'nin maasi skandal fazla
Bonuslarla haftalik £250k falan olmasi lazim
Kane ve Son'dan sonra en cok kazanan Tottenham topcusuydu yanlis hatirlamiyosam belki bi de Lloris olabilir
Maliyet hesabi yaparken onu da dusunun
Ndombele'yi cok pahaliya satmak pek mumkun olmaz oyle maaslarla
Ayrica tutmama ihtimali de bu kadar yuksekken kulube total maliyeti €30-40m olan bir enkaza donusebilir
Ben daha giden oyuncular sonrasında tekrar gelen oyuncular olacağını düşünüyorum.Kerem'in konusmalarindan anladigim banko ilk 11 oynayacak.
Bence bir tane daha 8 alinip Rasit ile final yapilacak.
Niyemelo gitmiş bilal gelmiş gibi bir gün
sıcak
Transfer nöbeti gece 12 itibariyle kapatılmalı, full konsantre maça odaklanalım