Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.182
- 33.568
- 3.073
Bazı takımlar ülkesine geldiğinde sadece o takımda oynayabilir-gidebilir maddesi koydurtuyor onun gibi bişey düşünmüştümSatılıyor, kiralık değil dediğin imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı takımlar ülkesine geldiğinde sadece o takımda oynayabilir-gidebilir maddesi koydurtuyor onun gibi bişey düşünmüştümSatılıyor, kiralık değil dediğin imkansız
Zaniola satılacakrashica şu an alınsa bile nasıl forma şansı bulacak ki zaniolo'nun bile yeri garanti değil kadro şişik
Tottenham taraftari muzmin sakat der. 8 'e dahi satin, maasindan kurtulun diyorlar. Dikkat. Cok iyi kontrolden gecmeli.7-8m verilir, 26 yasinda baktin hic tutmaz 1-2 sene sonra 27-28 yasinda en az ayni paraya saplariz
kırık sanmıyorum muhtemelen ön arka çağraz ve yan bağları koparmış.Marcelo'nun rakibinin bacağını kırdığı pozisyonz istemeden gördüm şimdi Twitter'da gezinirken.
Sakın ha izlemeyin. Aşırı kötü. Çok garip oldum görürken içim acıdı.
O dangalak ne anlar futbolcudan.Torrent Boey hakkinda bundan cacik olmaz neden demisti acaba
Ya tam izlemedim. Görür görmez kapattım hemen.kırık sanmıyorum muhtemelen ön arka çağraz ve yan bağları koparmış.
Gelsin yanıma hemen evlenirim.
sakatlanan oyuncunun muhtemelen kasların tepkisiz bir anında direk kaval kemiğini üstüne bütün ağırlığını veriyor(istemeden), öncelikle ön ve arka çağraz gidiyor sonra yüke dayanamayıp yan bağlarda kopup diz dönüyor. Kötü çok kötü...Ya tam izlemedim. Görür görmez kapattım hemen.
kimi beğendi? o beğendiyse transferden vaz geçelim şuan çok rahatsız oldum kimi aldık o kadar berbat?Güvenç Kurtar ilk defa bir transferimizi beğendi.
Sende bana bulursun gidince o halde.Abi bana avrupadan ne zaman birini bulucan evlenmelik onu bulamıyosan iş bul bari
Dengesiz herif
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya kadro nasıl bişey oldu 11 yazamaz hale geldik yav. Ne sistemle oynuyoruz biz şimdi? Avrupada 4 3 3 ligde 4 4 2 ye mi döneceğiz? Aktürkoğlu 11 e girmeden yerli problem oluyor baya. Zahayı forvet arkası gibi mi düşüneceğiz sanırım
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray