Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred en iyi opsiyon. Ndomblee kafa gitmiş ya onu bir şey çeviremez gibi futbola yani bilmiyorum Türkiye ligi olsa salt hedef yine gelsin bir şeyler yapar ama bize Avrupa'da iş yapacak adam lazımsa Ndombele o havayı vermiyor gelip, takılıp gider gibi.

Fred için daha önce twitterda filan bugün bir görüşme olacağı yazılıp çizilmişti, hatta Timur maçta olmazsa İngiltere'de olur gibisinden galiba bu yönde bir gelişme yok.

Dengesiz herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya tam izlemedim. Görür görmez kapattım hemen.
sakatlanan oyuncunun muhtemelen kasların tepkisiz bir anında direk kaval kemiğini üstüne bütün ağırlığını veriyor(istemeden), öncelikle ön ve arka çağraz gidiyor sonra yüke dayanamayıp yan bağlarda kopup diz dönüyor. Kötü çok kötü...

Screenshot_20230802_131120_edit_38935564398063.webp

Ya kadro nasıl bişey oldu 11 yazamaz hale geldik yav. Ne sistemle oynuyoruz biz şimdi? Avrupada 4 3 3 ligde 4 4 2 ye mi döneceğiz? Aktürkoğlu 11 e girmeden yerli problem oluyor baya. Zahayı forvet arkası gibi düşüneceğiz sanırım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ya kadro nasıl bişey oldu 11 yazamaz hale geldik yav. Ne sistemle oynuyoruz biz şimdi? Avrupada 4 3 3 ligde 4 4 2 ye mi döneceğiz? Aktürkoğlu 11 e girmeden yerli problem oluyor baya. Zahayı forvet arkası gibi mi düşüneceğiz sanırım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Dun hoca sistem ayni gibisinden birseyler dedi ama acik kapi da birakti calisiyoruz ustunde diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt