Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo satılmadan 10 numara filan alınmaz

8e odaklanalım

bugünde sonra cica emre morutan yusuf ve yunus gibi ayrılıklar olacak deniyor

Gidenler de çok abartı olmayacak aslında belli çoğu

Şu an ve 1 hafta içinde:

Cicaldau -> Konyaspor (Resmi)
Emre Kılınç -> Samsunspor (Yarın resmileşecek)

Transferlere bağlı

Morutan -> Rashica gelmeden ayrılmaz, alınırsa kiralık İtalya veya bonservisi ile Suudi ligine gider
Yunus -> Nantes'in teklifi var ama UCL kalırsak HG statüsü için önemli olacak %50 ihtimal görüyorum.

Midtsjo -> Talibinin çok olduğunu düşünmüyorum, ya Hollanda'ya döner daha alt seviye bir takıma ya da kabul ederse STSL ekiplerinden birine son günlere doğru kiralık gider.

Dubois -> Mert sonrası kalma ihtimali bence arttı. Oraya yerli alternatif çok yok maliyeti daha az olacak.

Zaniolo -> 10 numara isteniyor alınırsa, ve teklif gelirse satılır yoksa son günlere kadar bizle kalır ve yerine bir fırsat çıkmazsa devam edilir.

Oliveira -> Gitme ihtimali yükselse de 8 numaraya gelecek isim önemli. Oraya istenen düzeyde biri yakında alınırsa Eylül ayı gidebilir.

Kadro dışı ihtimali de olan:

Yusuf Demir -> STSL ekipleri / Kadro dışı devam

Ahaha bu ne yaf :)

IMG_4811.webp

Bence kimse ayrılmadıktan sonra, son dakika fırsat transferi kovalamak lazım. Maymun iştahlı olmanın anlamı yok. Kadro gayet yeterli

Şu transfer sezonunun konforuna bak. Eksik olan olmayan her mevkiye temmuz ayında, ağustos başında A sınıf - B sınıf topçular geliyor.

Transferin son günü forvetsiz takıma 1 adet forvet, orta sahasız takıma herhangi bir oyuncu alınacak mı diye feryat figan beklenilen sezonlar yaşıyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt