Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anda orta sahanin ortasinda oynayabilen 5 topcu var kadroda, bir tane daha 8 numara da kesin alinacak etti 6 topcu

4-2-3-1'den devam edilecekse gereksiz kalabalik oluyor. Midtsjo ile kesin vedalasmak gerek, Oliveira ile vedalasmak da mantikli olur. Oliveira giderse 8/10 oynayabilen genc ve dusuk maasli biri gelsin isterim ama, macina gore 4-3-3'e donme firsati verir
Midtsjø'nün gideceğini düşünüyorum. Oliveira'nın maaş yükünün karşılanması zor olacaktır.

Kuzenin kolpa kemal ceza almış, bir yorumun var mı ?
1690979707238.webp

Play offların bitmesiyle şlye kayıt süresinin bitmesi arasında ne kadar süre var bilen var mı?

Ceza alanlar neden ceza almış görebileceğimiz bir yer var mı? İbret falan alırız belki. Aradım bulamadım.

Günay
Boey Nelsson Abdülkerim Angeliño
Gravenberch Torreira
Zaniolo Zaha Kerem A.
Icardi

Muslera
Kaan Ramos Emin Kazımcan
Firsat 8/10 Berkan Kerem D.
Rashica Bakambu BAY

+ Halil, Yunus, Mertens, Turap, Efe​

Plan bu herhalde. On tarafta biraz siskinlik var Yunus'u cok sevsem de yol verilebilir. Firsat 8/10 daha once yazilan Zaharyan, Karabec, Baturina gibi biri ya da benim bayadir gozume kestirdigim Gio Reyna olabilir. Oyle bir firsat cikmazsa da orada Morutan kullanilir

Gozlemledigim kadariyla plan bu olacak gibi duruyor. Burada da CL kadrosu sikintisi cikiyor bu arada. Abdülkerim, Kerem, Kazımcan ve BAY ulkede yetisen topcu kontenjanindan faydalaniyor. Yunus, Emin, Jankat, Efe, Turap gibi altyapi topculari icin kontenjan cok zaten cogunun yasi kucuk oldugundan. Geriye 17 yer kaliyor. Fakat eldeki topcu sayisi 19. CL listesine iki topcu giremeyecek yani, biri kesin Halil olur bence ama oburu konusunda emin degilim ve kimi almasak olay cikar dogal olarak. Bu simdiden oyuncularla konusulmasi gereken bir konu

Midtsjø'nün gideceğini düşünüyorum. Oliveira'nın maaş yükünün karşılanması zor olacaktır.
Midtsjo'ye umarim alici cikar. Oliveira'nin kalmasi beni rahatsiz etmez begendigim biri ama gidecek diye yazildigi icin o yorumu yaptim. Bu arada Oliveira'ya talip bulabiliriz ancak bonservis kazanmamiz zor. Belki Araplar bonservis verebilir tek

Graven şl'ye kalmamızı bekliyor haberi doğru olabilir, empati yaptım %100 doğru sonucuna ulaştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt