Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 no isteyenler nereye koymayı düşünüyor bu yerli sınırında acaba merak ediyorum Zaha mı yedek kalacak Zaniolo mu? 8 gelsin yeter sonra da Rashica alınır Raşit yedek de kalsa ses etmez bol bol 11 de oynar.

oliveira ve mitşönün gönderilip 2 orta saha alınması taraftarıyım biri Torreiranın yanına biri de ligde sırıtmayacak kadar iyi bir yedek olmalı.

Onun dışında çok yangına gerek yok Yunus, Yusuf, Morutan gönderilsin Rashica gelsin. Formda bir Zaha Icardi Zaniolo oynasaydı bu orta saha ile bile 5 tane atardık bunlara Halil Barış Yunus falan bal yapamayan arı resmen

şu halimizle bile yabancı sınırı dert oluyorken stoper işini unutalım bence.

orta saha transferi nasıl olacak onu da tam oturtamıyorum kafada. yerli meselesi sıkıntı.

89fb3fbde6173cafc894cb60b21eb440.jpg

Taraftara kalsa sil baştan takım kurulacak. Geçen sezon o sinerjiyi yakalayan ekip bozulmamalı. Kerem, Abdul, Nelsson vs. yedek falan olamaz. Omurga korunacak, üzerine birkaç çilek eklenecek. Zaha, Angelino gibi. Kalkıp as stoper alınacağını zannetmiyorum, saçmalık olur.
Angelino ve Abdülkerimle elek oluruz elek. Baba stoper lazım takıma.

Sadece kosmak yetmiyor. Topu kullanamadiktan sonra kosmanin faydasi yok.

Zaha Kerem Zaniolo da benzer bir üçlü olabilir hocam sanki birbirlerinin üzerine basacaklarmış gibi duruyor kağıt üzerinde
Zaha ve Zaniolo karar mekanizmaları kötü adamlar değiller ve buldu mu atıyorlar.

Yunus ve Barış’ın skor yönleri iyi değil, sette de sıkışık savunmada doğru karar veremiyorlar.

Kötü değiller ama sonuca yönelik oynamıyorlar.

Angelino fizik olarak hazır değilse Kazımcan oynasın. O küsmesin bu küsmesin diye avrupadan elenirsek sıkıntı. Rakip %90 onun kanadından geldi.

Bir sahadaki formasyona bakıyorum

Bir de yapılan transferlere

Kadro planlamasını çözemiyorum

Anlamlandıramadım bir türlü

Sahaya baktığımda 8 lazım 10 lazım

Transfere bakıyorum acaba 8'e Kerem'i mi düşünüyor hoca

Çözemedim yani

bu arada abdülerim ve oliveiranın ahmakça top şişirmelerinin sebebi neydi maçta ben onu merak ettim

adamlar daha rahat çıkıyordu yerden

barısın ve yunusun aşması gereken bi eşik var,barış aşacak onu 2024te ama yunusunki mental ve özgüvenle alakalı birazda.

Bizim taraftarın genel gidişatını hiç iyi bulmuyorum son haftalarda açıkçası.

Her istediği alınan hiç bir şeyi beğenmeyen şımarık çocuklar gibi takılan epey insan var. Bazılarına kalsa hâlâ 6-7 transfer daha lazım bu takıma.
Tamamen pc oyunları etkisi.

Oyuncuların insan olduklarını, fiziksel gelişimin bir süreç olduğunu unutuyorlar.

Eşleşebileceğimiz bence en zor takımla eşleştik mevcut takvimde bundan sonraki turlar daha kolay olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt