Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değil

Dünya üzerinde hücum oyuncusuyla bu kadar 1e1’de kalıp her pozisyonda yakalayabilecek bir stoper yok. Olay takım savunmasının henüz oturmamış olması.

Bizim taraftarın genel gidişatını hiç iyi bulmuyorum son haftalarda açıkçası.

Her istediği alınan hiç bir şeyi beğenmeyen şımarık çocuklar gibi takılan epey insan var. Bazılarına kalsa hâlâ 6-7 transfer daha lazım bu takıma.
kafayı yemişler ya.ben bile okan burugu destekleyen yorum yaptım.takım hazır degil ve eksikleri var.kabul et ve sus kardeşim.2.resmi maç

Takımın set hücumlarında son hareketi yapamadığı, haziran ayından beri bas bas bağırdığım şeklinde yine ortaya çıktı.

Allah akıl fikir versin ya, 30 maç yapmış takıma bir de Torreirasız yenelim deniyordu. Yendik de böyle yendik anca.
Sampiyon olduk orada bile set oyunumuz yetersizdi. Göbekten hic gidemiyoruz. Duvar paslari adam kacirmak filan yok.

Insanlar defanstan korkuyor ama benim korkum Torreira'ya birsey olmasi. Adamin net yedegi yok. Kimse bana Berkan demesin. Torreira 10 ise Berkan 1.5 falandir. Boyle bir yedek kadro yapisi olamaz.

Bu arada BAY için en iyi döneminde de dedim bu çocuğun 11 olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım hala eli ayağına dolaşıyor .. Yerli rotasyonunda bir seçenek olur daha fazla anlam yüklemek de saçma zaten şu haliyle

Transfer obezligine gerek yok, bir ortasaha gelsin yeter, kadro zaten şişkin

Sezon biterken de 8-10 lazımdı şimdi de lazım muhtemelen 10'u iki Kerem'le geçeceğiz 8 ve Torreira beraber oynamaya başladıktan sonra sezonun nereye gideceği daha net ortaya çıkar.

Eskiden tribünler 90 dakika susmazdı. Ya yayın verenler sesi kapattı ya da biz de çekirdekçi olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt