- 2 Temmuz 2011
- 137.844
- 58.761
- 5.488
angelino gayet akıllı oynadı,kerem geri gelmiyorabdulkerimin işi var angelino ileri gitti mi gelmiyo geri oraya hızlı adam şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angelino gayet akıllı oynadı,kerem geri gelmiyorabdulkerimin işi var angelino ileri gitti mi gelmiyo geri oraya hızlı adam şart
Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değil
Antwerp play off turundan baslayacak. Rakow ayri bir takim. Yanlis yazmislar sanirim.antwerp elensin yaw.
kafayı yemişler ya.ben bile okan burugu destekleyen yorum yaptım.takım hazır degil ve eksikleri var.kabul et ve sus kardeşim.2.resmi maçBizim taraftarın genel gidişatını hiç iyi bulmuyorum son haftalarda açıkçası.
Her istediği alınan hiç bir şeyi beğenmeyen şımarık çocuklar gibi takılan epey insan var. Bazılarına kalsa hâlâ 6-7 transfer daha lazım bu takıma.
Sampiyon olduk orada bile set oyunumuz yetersizdi. Göbekten hic gidemiyoruz. Duvar paslari adam kacirmak filan yok.Takımın set hücumlarında son hareketi yapamadığı, haziran ayından beri bas bas bağırdığım şeklinde yine ortaya çıktı.
Allah akıl fikir versin ya, 30 maç yapmış takıma bir de Torreirasız yenelim deniyordu. Yendik de böyle yendik anca.
5e aldılar,5 verdiler.normal bence : )Rossi çöpünden bile para kazandilar bu nasıl iş
Ahmak deyince ne oluyor
Biz 6.5 a aldığımız adamı beleşe gönderiyoruz ama öyle de bir durum var5e aldılar,5 verdiler.normal bence : )
barısın ve yunusun aşması gereken bi eşik var,barış aşacak onu 2024te ama yunusunki mental ve özgüvenle alakalı birazda.
Bence hoca dahil herkesi kovalım 18 transfer lazımTmm abi 10 transfer yapalım Fenerbahçe gibi. Te allahım
rossiden para geldiği yok aslında,sen anladın beniBiz 6.5 a aldığımız adamı beleşe gönderiyoruz ama öyle de bir durum var