Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.161
- 33.555
- 3.073
müthiş 1 mesajYunustan bir bk olmaz ancak Adana'ya gidip bize yaslamayı bilir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müthiş 1 mesajYunustan bir bk olmaz ancak Adana'ya gidip bize yaslamayı bilir

Cok onceki bir mesajimdi o, Antwerp konusuna cevap yazarken o araya karismis, nasil olmussa.Bakambu 90 dk oyunda kalacak bir kondisyona sahip değil gördük bunu. Ben de maç içerisinde düşündüm bunu. Geç sokmasının sebebi acaba bir kontra golü yersek 2. Forvet olarak sahaya çıkartabilir miyim düşüncesiydi büyük ihtimal. O yüzden barış ı da uzun süre oyunda tuttu.
Bazı olayların neden yapılmış olabileceğini farklı açılardan düşünmek gerekir. Bence tek yanlış kararı Halil i 11 başlatıp morutan ı yedekte tutmaktı. Barış forvet başlayıp morutan sağ kanatta oynayabilirdi. Onun da şöyle bir açıklaması var. Halil in topu alıp adam eksilten dönüşleri olması. Böyle bir şey ummuş olabilir ama umduğunu oyuncudan görmemiştir.
olur mu ya sen koskoca murat yenilmezsin. futboldan anlamama ihtimalin var mı?Okan, Yunus oyuna girmesinden sonra daha fazla ürettik demiş. Şaka gibi. Ya biz futboldan anlamıyoruz ya da onlar.
Yalnız rakip 2. yarı ilk yarıya göre daha açık oynadı. Asıl sebep Yunus değil bence buydu.Doğrusu söylemiş yunus girince daha iyiydik
O farklıBazı takımlar ülkesine geldiğinde sadece o takımda oynayabilir-gidebilir maddesi koydurtuyor onun gibi bişey düşünmüştüm
Demekki hoca bunu düşündü mantıklı bir değişiklik yapmışYalnız rakip 2. yarı ilk yarıya göre daha açık oynadı. Asıl sebep Yunus değil bence buydu.
Doğru çıkabilir bu haber
Komik adamolur mu ya sen koskoca murat yenilmezsin. futboldan anlamama ihtimalin var mı?
herifteki özgüvene bak ya![]()
2. Yarı mı daha açık oynadı? 80 den sonra çıkmaya başladılar.Yalnız rakip 2. yarı ilk yarıya göre daha açık oynadı. Asıl sebep Yunus değil bence buydu.