Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo satışına süper haber diyenler adam milli oyuncu ya . Ya satılması iyi olur şöyle adam alınır sağda solda şu oynar dersin de super haber vb nedir ya
Ben söyledim süper haber, overrated olduğunu düşünüyorum milli oyuncu olması vb. bi ton sebebi var. Sende verimli olmayacaksa turşusunu mu kuracaksın adamın. Sağ kanatta verimli değil 10 numarada verimli değil forvette verimli değil, adam geçemez topu ayağından açar kilit pas veremez. Aynı adamı izliyoruz bu kadar sert tepki göstermeye gerek yok.

Biz de takımın iyiliğini istiyoruz bir tek sizin görüşünüz geçerli değil. Bana göre 30 m ye 2 tane sezonu kurtaracak adam alınabilir.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herkes gibi bende oyun icinde takımın sete dönebilmesini çok isterim lakin ne okan hoca ne de bizim takım set oynamaya hic calısmıyor
neden bilmiyorum okan hocada ısrarla geçiş oyunu oynayacaz diyor halbuki set oyununa dönebilecek oyuncular mevcut bunu bir plan olarak çalışsak bazı maclarda cok daha kolay cözümler uretiriz
ama hoca ısrarla istemiyor nedense

zaniolo şu an gece kulubunde o italyan arkadaşı ile,kızlar var mekanda.mutlular

Zaniolo kapalı savunmalara karşı iş yapamıyor , adamların içinden geçmeye çalışıyor, yok oluyor, kapalı savunmalara karşı nasıl oynayacağına dair en ufak fikri yok , ve 50 maçın 35 ini kapalı takımlara karşı oynayacağız..
Kalırsa bu algı kırıldığında göreceğiz.

Kontratak topçusu olan bir adam ne İtalya’da böyle değerli olur ne de İtalya Milli takımında oynayabilir.

Ben söyledim süper haber, overrated olduğunu düşünüyorum milli oyuncu olması vb. bi ton sebebi var. Sende verimli olmayacaksa turşusunu mu kuracaksın adamın. Sağ kanatta verimli değil 10 numarada verimli değil forvette verimli değil, adam geçemez topu ayağından açar kilit pas veremez. Aynı adamı izliyoruz bu kadar sert tepki göstermeye gerek yok.

Biz de takımın iyiliğini istiyoruz bir tek sizin görüşünüz geçerli değil. Bana göre 30 m ye 2 tane sezonu kurtaracak adam alınabilir.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam bu şekilde yazınca görüştür de super oh be falan komik oluyor Ben kimin yazdığını aklımda tutmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt