M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Zaniolo bu sene çok ihtiyacımız olan adam. Aslan parçasından patlama bekliyorum. Aç ve heyecan duyan topçuyu her zaman severim.Zaniolo diğer maclarda bizimle olacak
OKAN BURUK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo bu sene çok ihtiyacımız olan adam. Aslan parçasından patlama bekliyorum. Aç ve heyecan duyan topçuyu her zaman severim.Zaniolo diğer maclarda bizimle olacak
OKAN BURUK
bazen bişeyin üstüne çok düşünce ters teper,uyarayım dedim.
Ben söyledim süper haber, overrated olduğunu düşünüyorum milli oyuncu olması vb. bi ton sebebi var. Sende verimli olmayacaksa turşusunu mu kuracaksın adamın. Sağ kanatta verimli değil 10 numarada verimli değil forvette verimli değil, adam geçemez topu ayağından açar kilit pas veremez. Aynı adamı izliyoruz bu kadar sert tepki göstermeye gerek yok.Zaniolo satışına süper haber diyenler adam milli oyuncu ya . Ya satılması iyi olur şöyle adam alınır sağda solda şu oynar dersin de super haber vb nedir ya
Fenerli i.neler matanin wsapp mesajı üzerinden algı yapıyorlar
Buendi mi kim yazmis onu hocam buendianin hastasiyim ama olmaz benceTwitter duyumcularına göre;
Zaniolo gidiyor
yerine
Yıldız 8
Buendia ve Rashica almak istiyoruz
Tamam rdas sildimBunları taşımasak mı buraya?
Biz istemeyiz deister misiniz ön taraf komple sakatlanıp zaniolonun ayagına bakalım,bence olmaması için bii neden yok geldiğimiz noktadada
Forumun kelime anlamını biliyor musunZaniolo satışına süper haber diyenler adam milli oyuncu ya . Ya satılması iyi olur şöyle adam alınır sağda solda şu oynar dersin de super haber vb nedir ya
Kalırsa bu algı kırıldığında göreceğiz.Zaniolo kapalı savunmalara karşı iş yapamıyor , adamların içinden geçmeye çalışıyor, yok oluyor, kapalı savunmalara karşı nasıl oynayacağına dair en ufak fikri yok , ve 50 maçın 35 ini kapalı takımlara karşı oynayacağız..
Tamam bu şekilde yazınca görüştür de super oh be falan komik oluyor Ben kimin yazdığını aklımda tutmadımBen söyledim süper haber, overrated olduğunu düşünüyorum milli oyuncu olması vb. bi ton sebebi var. Sende verimli olmayacaksa turşusunu mu kuracaksın adamın. Sağ kanatta verimli değil 10 numarada verimli değil forvette verimli değil, adam geçemez topu ayağından açar kilit pas veremez. Aynı adamı izliyoruz bu kadar sert tepki göstermeye gerek yok.
Biz de takımın iyiliğini istiyoruz bir tek sizin görüşünüz geçerli değil. Bana göre 30 m ye 2 tane sezonu kurtaracak adam alınabilir.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi