Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 agustos cl macı

12 agustos lig macı

ön elemede zaniolo oynasın,kayseride zaha oynasın

IMG_7821.webp

@Sergen Zeren

:red:

Angelinoyu gömmüşte millet tek topları iyiydi aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya boşverin topçuya laf edilmiş de bilmem ne denmiş de en boktanı bile 19 milyon tl alıyor onlara mı üzülücez, burda yan tab'den a101 broşürü okuyoruz nelerde iskonto var diye, sallayın topçuları savunmayı sahada mücadele etmiyen ya da angut gibi sağa sola bakan hepsine küfredeceğiz.
topçu kimsenin umurunda degil ki.
sevdigi topçuya laf gelince kendine laf gelmiş sayıldıgı icin tepki oluyor.

Oyuncu fuleliyse direkt kontra topçusu oluyor taraftarın gözünde. Zaha'nın da Zaniolo'nun da hem açık alan hem dar alan becerisi var. O yüzden bu piyasaları var. Zaniolo sakatlıklar öncesi daha da fenaydı tabi. Zaten hala o manevraları yapabilse 100 milyonluk topçuydu.
Dar alan topçusu dedikleri de Nkudou gibiler, dar alandan çalımla iyi çıkardı.

Neyse düzenli oynarlarsa hep beraber göreceğiz, Zaniolo ile ilgili temel eleştiri kaleye yakın oynama gerekliliğiyle ilgili olmalı, dar alanda da gayet iyi işler yaptığı görülecektir.

Angelinoyu gömmüşte millet tek topları iyiydi aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Defans arkasına 4-5 topu zaten kafadan gollük pozisyona dönüşüyordu duran toptan Nelsson'a bile gol attırmaya yaklaştı. Fiziksel olarak 2-3 maça taş gibi olur.

Zaha'nin gelisi Kerem'i ciddi taca cikaracak gibi

Özellikle kalırsak şampiyonlar Ligi'nde, ben zaha gelirse rashica kanatları ile çıkacağımızi düşünüyorum, kerem ligde her türlü oynar ama fizik kapasitenin az biraz yükseldiği yerde işi çok zor olur.

Not : keremi çok sever ve beğenirim

tor-fred-kerem üçlüsü gerçekten sınıf atlatır ŞL içinde uygun bi an önce bitirilir umarım fred bence yönetim şu futbolu gördükten sonra hızlanma kararı almıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt