Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece epey kafa ütülediniz, kafa dağıtmak için Galatasaray formamızı giyip spor'a geldik.

Ben takımımla gurur duyuyorum her zaman.

IMG-20230803-WA0000.webp

Bu aksam anladigimiz bastonla da olsa mertens sezon icinde eger idareli kullanirsan muthis bir silah.
Araplarin neden 37 yasindaki asama 10 m verdigi ortada hem ikon oyuncu hemde ölüsü bile iş yapıyor herifin.
Acilen işe yaramayacak olanları defetmemiz lazım.
Dubois gidecek mi hay hay guzel paraya yada takasa h, rastalı
yır demem. Fransadan talibi var boey tipli bir herifi alıp yedek yap. Muadilini bulsan hem bek hem orta saha oynatırsın.
Defsnsif orta saha, siyahi fransa altyapılı, fransız, saçlar rasta'lı 19-21 yaş aralığında. Bu özellikleri taşıyan bir herifle takaslayalım.

hep bireysele bakmak zorundasınız.. transferde de maçta da.. neden takım olamazsan öyle olur.. takımda roller, dakikalar, oyunlar belli olmaz ise sadece bireyin ayağına bakarız.. bugün için çok ucuz atlattık. oyewusiye ödül falan verilmeli.. bütün vizyonu şu iki maçta heba edebilirdik..

ya ben bugun gece 10dan sonra ne guzel fred haberleri beklyecektim,burhancan lalesi seni rezil edecegiz ekibimle twitterda

hep bireysele bakmak zorundasınız.. transferde de maçta da.. neden takım olamazsan öyle olur.. takımda roller, dakikalar, oyunlar belli olmaz ise sadece bireyin ayağına bakarız.. bugün için çok ucuz atlattık. oyewusiye ödül falan verilmeli.. bütün vizyonu şu iki maçta heba edebilirdik..
City de de bruyneün ayağına bakıyor dostum, vinicius sakatlansa real havlu atar mesela yapacak bir şey yok icardi torreira sahada yokken eksikliklerinin hissedilmemesi imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt