Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim tek sorunumuz kapanan takımlara karşı zorlanmamız

bunun başlıca sebebi çizgiye inmeyişimiz

bunu tek yapan rashicaydı bizde

hayriye güvenerek inşallah zaha bu hcimizi kapatır dediğine göre nwakaeme etkisi yapacak

angelinoda müthiş şans bu konuda

zaniolo/kerem- icardi çift forvet
zaha-angelino sol kanadı
rashica-boey sağ kanadı ile normalde bunu çok rahat çözmemiz gerekiyor

Gayet de sıfıra indik dün Raşit deolsa birşey değişmezdi İcardi-Zaha sahada olmadığı sürece..

Total maliyete bakarsan maaş +bonservis diyeceğim tek birşey var ........

Melikşah yine bildi
images-227.webp

Transfer duyuru videolarında açık ara bir numarayız sosyal medya ekibimizi tebrik ediyorum.

Reis çızgiye falan inmedik değil..gayet çizgiyede indik herşeyi denedik..yetenek yok yetenek...bunu rashicayla falanda yapamazsin.
Zanioloyu satan erden timurda sadece rashica falan almaz.
Orta sahaya en az iki adam lazım.
Boey harıcinde şu maçta oynayan adamlardan ne kadar adam satabilirsek o kadar iyi.birakalim artık şu duygusalligi..

dün ki maç için zaten maç öncesi dediklerim birebir gerçekleşti

şu hucum hattıyla geçen sene hazırlık maçları dahil 15 maç yaptık 3 tanesinde zar zor 2 gol attık

onun için iki gol atsınlar anırırım dedim

yine atamadı bu hucüm hattı 2 gol

dün ki maç özelinde zaten dedim adamların kanatları otobandı
zaten sırf oradan indirecektik

benim dediğim genel performans
geçen sene kapanan takımlara karşı çok zorlandık
aslında bu takımın kalitesi bunu yaşamamalı
ben burada hocaya yüklenirim

hele bu sene kurulacak kadroda hiç ama hiç yaşamamalı

Melikşah üstad bu hainleri boşver zanyola kalıyor mu gidiyor mu onu de hele

Psg ramos icin benficaya 80m euro vermiş. Bunlar ne saçma paralar kafayi yicem ya.

Yoo değildir haftalar önce anlastigimizi sadece bonserviste düşürmeye çalıştığımız için uzun sürdüğünü yazip en sonunda da bu rakamlardan anlaşıldı ama neden açıklanmıyor bilmiyorum tarzi postu size paylastim. Başarı falan değildir sizin basari anlayisiniz düşük demek ki
Ya kardeşim gözünü seveyim, bizim de hatalarımız var yanlışımız var, ben bunu çokça belirttim ama üstüme gelinecek yer var gelinmeyecek yer var, dışarıdan bir adamım ben, bilgi aldığım bir yer var, iletiyorum ya, bu kadar oku geç, inanıp inanmamakta serbestsiniz, bu dönem acayip işler oluyor, kendin diyorsun Erden Timur ve yönetim bilerek başka isim sızdırıyor diye, bunun bilincindesin ama söz konusu ben olunca niye bu kadar agresifsin?

Geçen sene ilk haftalar yangın yapılırken bu takım 10. Hafta gürül gürül top oynar demiştim. Bu senede aynı şeyi söylüyorum takımın 5 as oyuncusu yoktu dün aksam. Torreira-Icardi-Zaha-Zaniolo yeni gelecek 8. Oyunu falan övmek değil derdim ama dün gece ekstra kalastık gol vuruşlarında şanslı olsak çözülürdü rakip 2 yi bulamadığımız için hep konsantre kaldı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Onu herkes biliyor farkında ancak bir haftaya 2. maç var lig başlıyor.
Zaha sakat geldi, icardi yaz boyunca 2 ay yattı, torreira keza aptal bir takıma aptal bir maçta beyinsiz bir seref yoksunu tarafından bile isteye sakatlandı ve ayağı sarılı vaziyette insan korkuyor.
Sakatlıktan yeni çıkan adama da hafi orta sahayı topla, bekin açığını kapat dersen hem oyuncuyu kaybedersin hem işler ishale döner.
Takımda orta saha yedekleri kafayı yedirmelik.
20. Haftada bunlar idare eder kıvama gelebilir yanındaki adam bunları amorti eder ancak net bir gerçek var ki temizlik yapmamız gerekiyor.

Ciddi soruyom Demirbayi nasil ikna ettik 1m maasa? Soktayim valla, Sergio dan net kazik yemisiz 3 katini aliyo aklim almiyo

Futbol bilgisi yüksek tempolu bir orta saha varsa yarın gelsin başlasın.

Onu herkes biliyor farkında ancak bir haftaya 2. maç var lig başlıyor.
Zaha sakat geldi, icardi yaz boyunca 2 ay yattı, torreira keza aptal bir takıma aptal bir maçta beyinsiz bir seref yoksunu tarafından bile isteye sakatlandı ve ayağı sarılı vaziyette insan korkuyor.
Sakatlıktan yeni çıkan adama da hafi orta sahayı topla, bekin açığını kapat dersen hem oyuncuyu kaybedersin hem işler ishale döner.
Takımda orta saha yedekleri kafayı yedirmelik.
20. Haftada bunlar idare eder kıvama gelebilir yanındaki adam bunları amorti eder ancak net bir gerçek var ki temizlik yapmamız gerekiyor.
Onu herkes bilmiyor iste Tuna. Hala bu takım 6/7 transfer istiyor algısı var. Bence kulup tarihine göre en hızlı transfer sezonunu yaşadık. Dezavantajımız çok fazla ön eleme oynamamız. Dediğin gibi temizlikte mutlaka olacaktır hatta ağustos sonuna firsat transferi bile kovalanacaktır orta saha için. Ben bu kadronun çok şey başaracağına inanıyorum. Inşallah şansta yanımızda olur bu süreçte.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt