Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14+1 mavi kart olarak sozlesme imzalanabilir diyor TFF. Ilk 11'de yerli sayilacagina dair bir ibare gormedim.
Sahada aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcu oynayabilecek. Buna ilaveten Türki Cumhuriyetler vatandaşı veya mavi kart sahibi olan futbolculardan en fazla 1'i maç kadrosunda yer alabilir, sahada müsabakaya devam eden kadroda bulundurulabilir.

+oliviera desek 37 milyona kadro maliyetimiz mi oluyor şimdi oha muthiş iş.

Oliveira o sözleşme ile giderse elimle havaalanına taşırım.

Ama sanmıyorum gelecek teklifler 2 Milyon Euro altı olur kendisi için.

Geçen sene ilk 4-5 ay müthişti sonrasında eksi yazıyor.

8 numaraya ondan daha iyisi indiği an gereksiz maliyet olur.

Torreira-Berkan-Kerem-Yeni Transfer

yeter oraya.

Kerem demirbayin maasi iyi guzel fakat eski sozlesmelerden dolayı kerem akturkoglundan tut berkana kadar hepsinin maaslari cok az kaldi. Ben kötü oyunun sebeplerinden birinin de sozlesmelerin güncellenmemesinden kaynaklandigi dusuyorum. Icardi 10m alirken kerem 500k ya oynamaz boyle bir dunya yok

1691048714019.webp
Obeyama ne hızlı herifti be al icardi ve mertensle şut çalıştır 2 ay sonra her maç +1 golü var. Herifin tutulması imkansız.

Keremde sponsor desteği de vardır. Yoksa 1m gelmesi imkansız. Yerliler yaklaşık 1m euro kazanıyor onu hesaba katarak açıkladılar sanırım

Zaniolo parasına;

Guendouzi + Rashica ya da
Spertsyan + Rashica...

ben varım...

5 transfere takım hazır olur:
bir genç/scout 6 numara
bir superstar 8 numara
Stoper - Calal Huseynov
Rashica

fırsat transferi olarak savaşçı 10 NO

Sergio Oliveira’nın geçen sene 14 maçlık galibiyet serimizdeki katkıları görmezden gelinemez.
Bu sene Sergio Mourinho’nun Roma’da kullandığı gibi rotasyonda kullanılırsa daha faydalı olur.
Zaten Kerem Demirbay ve yeni gelecek 8 numara ile bunu sağlayacağız.
Fiziksel olarak düşüşünü tolere etmek ve en yüksek verimi almak için oynama süresini biraz daha makul seviyelere indirmek lazım.

Allah böyle taraftarı olan kulübün yöneticisine, hocasına, futbolcusuna sabır versin. Dünden beri gömülmeyen kalmadı.

Okan Buruk ve ekibinin takımın formunu yavaş yavaş artırma üzerine bir planı olduğunu geçen sene gördük. Çoğunluk erkenden forma girelim gelene 5 gidene 10 atalım istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt