Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu candaş sabun’un kanalına katılacağı haberi geldikten sonra bunu açıklaması enteresan. Şimdi bir çok taraftarımız bu Galatasaray düşmanını da takip etmeye başlar.

Son seneler Taylan-Cicaldau-Aytac vs gibi orta saha ile göz kanseri olduk, Ndombele ye agiz yumuyorlar

3 kuruşa oynayan adamlarla dünyanın parasını alıcak adamı aynı cümlede kullanmıyalım. dünyanın parası verilecekse en iyi opsiyona verilmesinin arzulanması normal bir vaziyettir.

Zaniolo'nun alınırken 3 milyonunu mu ödendi sadece

Arkadaşlar kolpa bağımlılık yapar şakayla baslar bir süre sonra birakamazsin fena bir illettir o yüzden anlayışlı olmanızı bekliyorum.. .Danışanlarımdan @Ahmet Kolap in şu sözünü hiç unutmam

2023te kolpayi bıraktım hayatımın en kötü 20 dakikasiydi ..

Ndombele düşüşte olmasa zaten adının geçmesi bile imkansız olan bir futbolcu, henüz 26 yaşında ve bence adı geçenlerin içerisinde en mantıklısı kendisi.
Gelir ve form tutarsa astronomik rakamlara satabileceğimiz veya o bölgeyi uzun yıllar götürebilecek bir oyuncumuz olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo 30m€'ya giderse bu işten net 12m€ kazanmış olacağız ama bu paraya aynı klasta bir adam bulabilir miyiz bilemedim.

3 kuruşa oynayan adamlarla dünyanın parasını alıcak adamı aynı cümlede kullanmıyalım. dünyanın parası verilecekse en iyi opsiyona verilmesinin arzulanması normal bir vaziyettir.

Sende haklisin, Oliveira ya dünyanin parasini veriyoz sahada kicini kaldiramiyor, 3 hafta idman yapsam bundan daha cok kosarim

Zaniolo ismi kolp spor medyacıları için iyi pr
Şimdi paylaşımı yapan adam da ifb medyasına yeni dahil oldu reyting kasıyo

Sende haklisin, Oliveira ya dünyanin parasini veriyoz sahada kicini kaldiramiyor, 3 hafta idman yapsam bundan daha cok kosarim

olivera ismini görünce ben

1691061631655.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt