Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.205
- 10.555
- 1.303
Burhancan ortalığı kolpaya boğdu.1 tane duyumu tuttu diye kaç tane sallamasına maruz kalacağız bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aston Villadan kanat alıcakmışız Zani giderse twitter hesapları hafif sinyal çalıyor Kim var yav Aston Villada oynatmalık kanat
Hakan mısıroğlu eleştirel yazılarıyla dikkat çeken ve mübalağa sanatının son temsilci yazarlarımızdan biriydi
Candaş herkesle arası olan bi herif, bizimkilerle nasıl?
Torreira Ndomph duble kerem zaha icardi mi olacak üç yerli içinBirakin onu bunu, biraz Ndombele yi konusun Romano girdi habere
Demirbay-Torreira-Ndombele
Nasil olur
Torreira ya nefes aldirir Ndombi de cigersiz
Tottenham'ın Ndombele için ödediği bonservis 62.000.000 mil €
Kim olduğunu unuttum, sezon boyu fazlasıyla maçını izlemiş, yorum olarakta koşan damacanaya dönmüş demişti, ondan beri soğudum adamdanBirisi cikip da Ndombele yi neden istemedigini aciklayabilir mi cok merak ettim
Küfür etmedim kanka rahat olKanka bi bok anlamadim, gurboluguma ver
Tam tersi Aston Villa da Zanioloyu istiyorAston Villadan kanat alıcakmışız Zani giderse twitter hesapları hafif sinyal çalıyor Kim var yav Aston Villada oynatmalık kanat
Ben hem istiyorum hem istemiyorumBirisi cikip da Ndombele yi neden istemedigini aciklayabilir mi cok merak ettim
Ozan tufanı izlemiş olmasınKim olduğunu unuttum, sezon boyu fazlasıyla maçını izlemiş, yorum olarakta koşan damacanaya dönmüş demişti, ondan beri soğudum adamdan![]()