Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele büyük risk tutarsa fark yaratır,tam aradığımız tipte adam güçlü,hızlı,teknik,driblingi,pası herşeyi var ama tutmazsa bi tarafımıza girer kol gibi maliyetiyle.İyi araştırmak lazım

arkadaşlar valla benim hiç anlamadığım hem Rashica gelse hem Ndombele gelse yani nasıl yapacağımızı hiç bilmiyorum biraz keyfimi kaçırıyor bu.Mesela CL'den elendik sadece kupa var kritik virajda 15-20 maç hangi kadro oynayacak üst üste ? Rashica mı kesilecek Zani mi ? Ndombele mi ? Zaha mı ? Yani hiç aklım almıyor bu kısmı.Bu oyuncular maliyetli ve düzenli oynamaları lazım.Kritik viraja girdiğimizde sakatlık vs oynamadığı sürece hep aynı kadroyla çıkıcaz mecbur.

Schalke Bayern'den Yusuf Kabadayi'yi kiralamis. Bu cocuk epey iyi diyorlardi.

Schalke'da Bundesliga 2'de tutunabilecek mi bakalim.

Angelinhonun ardını nasıl toplayacaz yav abdulkerim oraya dalınca yerini kaybediyor. Göbekten destek vermek lazım. Kdb bu işi kotarabilecek mi muamma

Zanioloyu sat 30 küsüre, kazanacağın para 12 küsür, bu fiyata bu kalitede oyuncu bulabilirmisin?

Transfer döneminin sonuna kadar zaniolonun gideceğini, ⭐️ 10, ⭐️8 ve rashicayı alıp transfer dönemini noktalayacağımızı düşünüyorum.

gunay
biey - nelson - bardak - anjelinyo
toreyra - ndombili
rasika - zaha - kerem
icardi
su takimi türkiyede anca hükümet durdurur

bi de belki gunay

2 maçtaki futbolunu beğendiysen arkadaşın zaten sana başka spor dalları önerebilirim

2 macla transfer mi yapiliyor habire? Transfer manyağısın galiba sen FM de takıl kendini sevindir orada.. 2 macla olmadı at gitsin yenisini alırız. Kendine don -corap aliyorsun galiba .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt