Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kessie olabilir biri diğeri kimdir bilmem ama Dybala sanmıyorum.Icardi ayarında isimler kimlermiş merak ettim. Biri dybaladır sanırım
Halil transferinin gerekliliğini sorguluyorum ahbapnoldu s'eami
Demirbay torreira ndombeleden ikisini oynatıp bir hücumcu daha kullanırız gibi
Zaniolo için 5 senede her sene 3 milyon ödeyeceğiz ilk ödeme Kasım ayında.Zaniolo'nun alınırken 3 milyonunu mu ödendi sadece
Tamda o yüzden Parades çok kritiktiAngelinhonun ardını nasıl toplayacaz yav abdulkerim oraya dalınca yerini kaybediyor. Göbekten destek vermek lazım. Kdb bu işi kotarabilecek mi muamma
Jem Paul Karacan müstehak.Ndombele olmaz fred olmaz scout yapsak bunu nerden buldunuz?? Kimi istiyorsunuz beyfendi kdb mi? Bu oyuncular zaten düşüş yaşamasa TR ye gelmez, sıçrama yapmak için geliyolar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 maçtaki futbolunu beğendiysen arkadaşın zaten sana başka spor dalları önerebilirim
Halil transferinin gerekliliğini sorguluyorum ahbap
Tr kupasında esip gürleyecektirHalil transferinin gerekliliğini sorguluyorum ahbap
Angelino'nun saol bek oynama tarzına bir ironiydi o .2 macla transfer mi yapiliyor habire? Transfer manyağısın galiba sen FM de takıl kendini sevindir orada..
Bugün günlerden perşembe olduğuna gore demek ki yarın görüşme var.Cuma Ndombeleyle görüşme ayarlandı demişti biri ortam ısınıyor yavaştan