Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye tarzı arıyorsak bir üst versiyonu Ndombole olur atletik ikili mücadelelerde rakibini yıkar geçer. Ama son durumunu hiç bilmiyorum.

fb'nin yıldız diye aldığı adamların biri 34 diğeri 37 yaşında. Bizim aldıklarımız ise max 30 yaşında. Azımsanmayacak yaş farkı var. bizim aldıklarımız en az 2-3 sene daha verimli olabilir. Fb'ninkiler yarım yıl veya en iyi ihtimal 1 seneye perte çıkar. Yine son kurşunlarını yanlış attı enayiler.

Ndombele yetenek olarak ismi geçenler arasında belki de en iyisi ama gamsızlık var biraz.Şov da yapabilir o maliyetlerle bi tarafımıza da kaçabilir riskli transfer.Fred öyle değil mesela 10 üzerinden 7-8 verim her türlü alırsın 9a da çıkmaz 6ya da inmez.

şu an anadoluda eli ayağı düzgün takım kalmadı gibi

en iyisi ads onun da savunması patlak
Gercek anlamda lige hazir olan takim yok neredeyse. Daha 2 hafta var. Tonla eksik var takimlarda.

Adana Demir'in kadrosu yedeklere bakilmazsa iyi ama derinlik eksik.

Konya, Ankaragücü, Antalya ve Alanya iyi yolda gibi görünüyor. Keza Hatay ve Samsun kadroyu iyi doldurmus. Transferde biraz daha gaza basip eksik bölgeleri hallederlerse iyi sezon gecirebilirler.

Rize ve Kayseri'nin daha transferi yok.
Kasimpasa, Gaziantep, Karagümrük ve Sivas cok eksik görünüyor.
Istanbulspor ve Pendikspor mütevazi transferler yapmis.

Sanki ligin yarisi kümede kalmaya oynayacak gibi geliyor @Umut Işık

Haklisin ama konumuz o degil.

Tag icin bin tesekkur. 99 sirt numarali Tanriverdi yazili taraftar formasi hediye etmeyi dusunuyorum. Ne dersin?
Yok reis sağolasın düşünmen yeter, forumdan birine hediye ederiz bir ara çekiliş yapıp.

düşünüyorum ndombele gibi adam eksiltmesi yüksek 8 numaramız var mıydı diye, yakın zaman için aklıma gelmiyor. Herif günündeyken zaha'nın 8 olmuş hali gibi takılıyor çalımı atıp basıp gidiyor merkezden.

Tabii ki fred'den öne yazılır da ciddi iş değil sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt