Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adı geçenlerden hepsinden iyi
Gercek anlamda lige hazir olan takim yok neredeyse. Daha 2 hafta var. Tonla eksik var takimlarda.şu an anadoluda eli ayağı düzgün takım kalmadı gibi
en iyisi ads onun da savunması patlak
yıllıgıda yuksek,gecen sene salca olmustukndombele’nin kafayı bizim taraftar çözer aslında, uçuşa geçer burada ama ihtimal vermiyorum bu transfere
Ertan uydurmaz teklif vardırertanın ndombeleyi spacede söylediğini bikac gun önce de yazmıstım ama uydurma duruyor
Kamada 8 değilk
kamada bence o
Yok reis sağolasın düşünmen yeter, forumdan birine hediye ederiz bir ara çekiliş yapıp.Haklisin ama konumuz o degil.
Tag icin bin tesekkur. 99 sirt numarali Tanriverdi yazili taraftar formasi hediye etmeyi dusunuyorum. Ne dersin?
yıllıgıda yuksek,gecen sene salca olmustuk
Hakem hataları vs olmadığı sürece derbiler şampiyonu belirlerşu an anadoluda eli ayağı düzgün takım kalmadı gibi
en iyisi ads onun da savunması patlak
Yine bir operasyon çekiliyor. Hayırlısı…
Gravenberchi alamayız bonservis en az 15 maaş en az 4,5. Gelmekte istemiyor. Fred ve paradesr göre Ndombele yaşı da iyiGraven?
Ndombele ve fred beraber gelsin
Sanmam. Zakaria, Cristante(Toronto detayı), Dominquez, Pogeba bunlardan biri olabilir.İtalya'dan Dybala mı acaba![]()