Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele cok iyi oyuncu ama gelebilecek en yanlıs takıma geldi sürekli hoca degısıklıklerı vs derken

napoli dönemini izlemedım ama kafası kırık driplingci 8 numaradir kesınlıkle

Çarşamba günkü maç için önerim

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazımcan
Kaan Mitsjö
Morutan Mertens Kerem
Bakambu

İkinci yarı morutan içe geçer Zaniolo girer sağ tarafa

ndombele napolide çok az oynadı ve sıkıntılı görünüyordu

o lyondaki halinden eser yok

hatta ağırlaştırılmış görüntüde geriye dönüyordu bir maçına denk geldim

toparlarlarsak piyango toparlayamazsak rulet olur

Gelebilecek en iyi oyuncu gelecektir elbet. Siz erden Timur a güvenin yeter...

Simdi bu dombili febenin kadrosuna bakacak sonra TM ye girip bizim kadroya bakacak. Ardindan 2 saniye sonda menejerini arayip „Hey Marco (uydurma isim) ne yapip edip beni sari kirmizili takima götürceksin merci“ deyip telefonu kapatiyor.

Gercek anlamda lige hazir olan takim yok neredeyse. Daha 2 hafta var. Tonla eksik var takimlarda.

Adana Demir'in kadrosu yedeklere bakilmazsa iyi ama derinlik eksik.

Konya, Ankaragücü, Antalya ve Alanya iyi yolda gibi görünüyor. Keza Hatay ve Samsun kadroyu iyi doldurmus. Transferde biraz daha gaza basip eksik bölgeleri hallederlerse iyi sezon gecirebilirler.

Rize ve Kayseri'nin daha transferi yok.
Kasimpasa, Gaziantep, Karagümrük ve Sivas cok eksik görünüyor.
Istanbulspor ve Pendikspor mütevazi transferler yapmis.

Sanki ligin yarisi kümede kalmaya oynayacak gibi geliyor @Umut Işık
Şu ana kadar Anadolu takımlarını daha araştırmadım ama dediklerine katılıyorum ligin alt tarafında 8-9 takım düşmemeye oynar. Ama maddi açıdan sürdürülebilir bir yapı hiçbirinde olmayacak o yüzden uzun vadede alt yapı ve scout transferleriyle en az maddi gidere sahip olanlar ciddi kalıcı hale gelebilir. Bu sene bir çok takım için kırılma senesi olacak.

hem fred hem ndombele gelip,morutan yerine de 10 gelir mi acaba.böyle olsun çok isterdim

Ndombeleyi istemem . Herif mou tothenhamdayken ne zaman oynatmak istesem sakat oluyor oynuyor sakatlanıyor dedi . Napolidede oynamadı çok fazla bize hazır oyuncu lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndombele tam aradığımız adam ama sakatlık durumu va nasıldır form durumu kötü diyolar korkuyorum açıkçası totnım orta saha öğütücü gibi resmen imbula vardı bide zamanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt