Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.981
- 77.172
- 4.218
14 yabancı kuralı olmasa bence olurdu ama sanki son atımımız 8 numara için olacak tüm bütçeyi ona gömmek de mantıklı olabilir.erden başkanın matavari gündem trasferi ramos olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 yabancı kuralı olmasa bence olurdu ama sanki son atımımız 8 numara için olacak tüm bütçeyi ona gömmek de mantıklı olabilir.erden başkanın matavari gündem trasferi ramos olmasın
icardi önünde mbappe vardı.ilk sezonu da iyiydi icardnin.ndombelenin fiziki ve mental durumu bize elvermiyorIcardi de psg de iyi görüntü vermiyordu, bizde kendine geldi. Aynisi ndombele icin gecerli olabilir.
Yedek kulübesinde değil de tribünde oturmaca mı başladı yineÜclü orta sahan nasil olacak? Torreira, Oliveira, Ndombele, Demirbay, Fred, 10 No, Mertens, Berkan, Zaha (forvet arkasi olarak oynar baya). Burdan kimleri her mac tribüne yollayacaksin? 3 pozisyona 9 oyuncu ve 7 yabanci demek bu. Morutan ve Midtsjö saymadim ekstra
Delle Alli Mevzusu cok daha farkli rdas. Adamin hayat hikayesi film gibi zaten.Bu Delle Alli mevzusundan sonra düşüşte olan yıldız oyunculara daha temkinli yaklaşıyorum ama eğer oynamaya niyeti varsa bu ligin tozunu attıracak adamdır Ndombele. Yalnızca 26 yaşında olduğu unutuluyor bazen. 2 sezondur pek ortada yok ama 20-21 sezonunda Tottenham'da full oynayıp estirmişti.
Çok yanlış bir kadro planlaması olsa da çok istediğim bir isim. Kadrosunda Ramos olan takım asla kırılmaz zor anlarda. Sahada olmasına gerek bile yok. Düşük maaşa nasıl ikna edilir orasını bilemem.erden başkanın matavari gündem trasferi ramos olmasın
Büyük kaptanı istemez misinerden başkanın matavari gündem trasferi ramos olmasın
Katılıyorum bu kadroya ya tutarsa 8 numarası almamak lazım net bir isim olmalı laubali olmayan, disiplinli, mücadeleci, takım ruhuna katkı yapan. Ndombole konusunda karakter analizleri yapıldıysa eğer her şey uyumluysa olabilir onun hariç biraz %50 transfer konumunda olur.Valla abiler bizim orta saha konusunda karavana şansımız yok ya tutarsa hamlesi yapamayız ha şöyle olur ama totnım beleşe salıyorsa 2.orta saha olarak alalım derim tutarsa elimiz güçlenir
Her mac 5 oyuncu degistirebildigimizi hesaba katarsak sadece yedek kulübemizle bir cok macin kaderini degistirebilecek yetenege sahip olacagiz. Anadolu kulüpleri ilk 11'i bile zor cikaracak gibi görünüyor. Hem biz hem Fener 15-16 galibiyeti cok kolay bir sekilde elde edecektir.Şu ana kadar Anadolu takımlarını daha araştırmadım ama dediklerine katılıyorum ligin alt tarafında 8-9 takım düşmemeye oynar. Ama maddi açıdan sürdürülebilir bir yapı hiçbirinde olmayacak o yüzden uzun vadede alt yapı ve scout transferleriyle en az maddi gidere sahip olanlar ciddi kalıcı hale gelebilir. Bu sene bir çok takım için kırılma senesi olacak.
Gs costu
Yedek kulübesinde değil de tribünde oturmaca mı başladı yine
insta hesabından gs formalı paylaşımlar yapması hoş olurBüyük kaptanı istemez misin
Onu diyom ben de. Ama store'da forma mi yok ben mi goremiyom? Bi deplasman formasi gorunuyoYok reis sağolasın düşünmen yeter, forumdan birine hediye ederiz bir ara çekiliş yapıp.