Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üclü orta sahan nasil olacak? Torreira, Oliveira, Ndombele, Demirbay, Fred, 10 No, Mertens, Berkan, Zaha (forvet arkasi olarak oynar baya). Burdan kimleri her mac tribüne yollayacaksin? 3 pozisyona 9 oyuncu ve 7 yabanci demek bu. Morutan ve Midtsjö saymadim ekstra
Yedek kulübesinde değil de tribünde oturmaca mı başladı yine

Bu Delle Alli mevzusundan sonra düşüşte olan yıldız oyunculara daha temkinli yaklaşıyorum ama eğer oynamaya niyeti varsa bu ligin tozunu attıracak adamdır Ndombele. Yalnızca 26 yaşında olduğu unutuluyor bazen. 2 sezondur pek ortada yok ama 20-21 sezonunda Tottenham'da full oynayıp estirmişti.
Delle Alli Mevzusu cok daha farkli rdas. Adamin hayat hikayesi film gibi zaten.

erden başkanın matavari gündem trasferi ramos olmasın
Çok yanlış bir kadro planlaması olsa da çok istediğim bir isim. Kadrosunda Ramos olan takım asla kırılmaz zor anlarda. Sahada olmasına gerek bile yok. Düşük maaşa nasıl ikna edilir orasını bilemem.

Yıllığı çok yüksek 8 bakılıyor dedikleri ndombele olsa gerek herif kemiksiz 5e yakın maaş alıyormuş net

Valla abiler bizim orta saha konusunda karavana şansımız yok ya tutarsa hamlesi yapamayız ha şöyle olur ama totnım beleşe salıyorsa 2.orta saha olarak alalım derim tutarsa elimiz güçlenir
Katılıyorum bu kadroya ya tutarsa 8 numarası almamak lazım net bir isim olmalı laubali olmayan, disiplinli, mücadeleci, takım ruhuna katkı yapan. Ndombole konusunda karakter analizleri yapıldıysa eğer her şey uyumluysa olabilir onun hariç biraz %50 transfer konumunda olur.

Şu ana kadar Anadolu takımlarını daha araştırmadım ama dediklerine katılıyorum ligin alt tarafında 8-9 takım düşmemeye oynar. Ama maddi açıdan sürdürülebilir bir yapı hiçbirinde olmayacak o yüzden uzun vadede alt yapı ve scout transferleriyle en az maddi gidere sahip olanlar ciddi kalıcı hale gelebilir. Bu sene bir çok takım için kırılma senesi olacak.
Her mac 5 oyuncu degistirebildigimizi hesaba katarsak sadece yedek kulübemizle bir cok macin kaderini degistirebilecek yetenege sahip olacagiz. Anadolu kulüpleri ilk 11'i bile zor cikaracak gibi görünüyor. Hem biz hem Fener 15-16 galibiyeti cok kolay bir sekilde elde edecektir.

Yedek kulübesinde değil de tribünde oturmaca mı başladı yine

Yok 21lik mac kadrosuna bile sigmaz demeye getirdim bu kadar alternatif. 1 kaleci, 3 defans ve 2 forvet yedege atarsan, OS ve kanat icin 4 yer kaliyor. Ha Halili kadroya almazsan 1 ekstra yer olur ama yinede 2 kanat sart olur yedekte. O zaman yinede 2-3 kisiyi tribüne yollamalisin.

Gravenberch olmuyorsa Ndombele'yi hemen indirelim. Kendisini bulacaktır. Torreira'nın yanına lazım olan kişi tam anlamıyla bu iki kişidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt