Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dolunay haftasında ben bu kolpacı jalminha ve ertanı çekemem.Allahtan astro ve fabrizio var.yine de sürprizlere acık olun bu hafta

@Hayri Cund

sizdeki milivojevic mi neydi onu başak alıyormuş

iyi playmaker8 değil miydi bu adam

cp maçlarında zaha ile birlikte dikkatimi çekmişti sanki 1 2 sene önce
Kusura bakma konusmaniza daliyom ortadan. En sevdigim palace topcusu idi. Cok iyi adamdi da yaslandi.

Her mac 5 oyuncu degistirebildigimizi hesaba katarsak sadece yedek kulübemizle bir cok macin kaderini degistirebilecek yetenege sahip olacagiz. Anadolu kulüpleri ilk 11'i bile zor cikaracak gibi görünüyor. Hem biz hem Fener 15-16 galibiyeti cok kolay bir sekilde elde edecektir.
Fenerde de yetenekli ayak çok ama geçen sene bizi ayakta tutan Torreira oldu bu senede yanına ekleme yapmaya çalışıyoruz. Fenerde Torreira yok ona benzer profilde yok ön tarafın tüm yükünü kaldıramazlarsa beşiktaş ile 2'ncilik savaşı verirler.

Ndombele büyük risk olur. Çok kalınlaşmış. Napoli'de tamamlayabildiği tek maç yok koca sezonda.

8 numaraya alınacak adamda hata yapma şansımız bana pek yok gibi geliyor.
Angelino, Zaha, Icardi, Zaniolo + Felix/Talisca vs konuşuluyor bu adamların arkasını toplamak kolay iş değil. Torreira geçen sene fıtık oldu takımı taşımaktan. Bu sene CL de hazin görüntülere şahit olmamak için net birine gitmek daha mantıklı bence.

10 no transferi her halukarda şart ne zaha ne kerem ne zaniolo olmaz orda
Zaniolo kaldığı senaryoda 4-3-3 ağırlıklı oynarız ara ara 4-4-2 görürüz. Ben 4-2-3-1 oynayacağımızı hiç düşünmüyorum bu kadronun potansiyeli 4-3-3'de ortaya çıkar. Olası bir Zaniolo ayrılığında belki bir ihtimal 10 numara görürüz ya da Morutan, Midtsjö, Dubois 3'lüsü gider 1 tane 10 numara gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt