Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.254
- 5.107
- 673
Bu arada ndombeleyi eğer bonservisiyle alıcaksak ben yönetime güveniyorum gerekli karakter testlerine sokmuşlardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombeleyi 1 yıllık opsiyonlu kiralayalım, tutarsa muazzam olur tutmazsa zaten almayız
çok soru işareti oluyo öyle de eğer dediğin gibiyse beklemekten başka şansımız yokKerem ona dönüştürülmek isteniyor olabilir. 8+3 olacağı için bence 10 numaradan çok Kerem'in geçen sene dönüştüğü profili geliştirmeye çalışacaz.
Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam transferin son gününde Napoli'ye gitmişti. Napoli geçen sene orta sahada yakaladığı kadroyu sezon boyunca pek bozmadı. Plana sonradan dahil olup ana karakter olamadı. Anguissa çok iyi performans gösterince Zielinski ile birlikte Ndombele dışarıda kaldı.Napolide niye süre alamadı onu da hesaba katmak lazım
Şu FB'nin istediği Dominguez taş gibi oyuncuya benziyor da, bize ne kadar uygun oyuncu profili açısından onu bilemiyorum.
8 numara alalım sonrasında Eylül'ün ilk haftası boyunca süremiz olacak ama 8 için biraz acele etmek lazım.çok soru işareti oluyo öyle de eğer dediğin gibiyse beklemekten başka şansımız yok
Hicbir sey olmaz, suan 8 numara ihtiyac degil luks. Sergio var kerem geliyor. Sergio gitmeden oraya ciddi para harcama şımarıklıksıkıntı şu ki tutmazsa diğer yatırımlar çöpe gidebilir
çok kritik mevki orta saha
biz bu hatayı 2009 ve 10da yaptık
Icardi, Torreira, Muslera Güney Amerikalı oyuncu kaynıyor ikna olması kısa sürer ama bizimkiler düşünüyor mu bilmiyorum belli de olmaz bir anda alsak da şaşırmam.Şu FB'nin istediği Dominguez taş gibi oyuncuya benziyor da, bize ne kadar uygun oyuncu profili açısından onu bilemiyorum.
@Hayri Cund
sizdeki milivojevic mi neydi onu başak alıyormuş
iyi playmaker8 değil miydi bu adam
cp maçlarında zaha ile birlikte dikkatimi çekmişti sanki 1 2 sene önce
RamosRamos mu bonuccimi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi