- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
zajcle uzattılar,daha almazlar.crespo giderse bi 6 alırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun bir sene sözleşmesi var 15 m euro ısrar ediyorlar ama bize ikna oluduysa gün geçtikçe o bedel aşağıya iner.Dominguez'i de biz almayalım sakın
Ha ne dersiniz![]()
+1 orta saha daha istiyorlar Crespo ve Arao'yu yollayacaklar.zajcle uzattılar,daha almazlar.crespo giderse bi 6 alırlar
Fredi istemiyorum paradesi hic istemem demirbayi hic ama hic istemem sahsen hicbiri gelmesin
işte bende crespoyu yollarlarsa diyorum+1 orta saha daha istiyorlar Crespo ve Arao'yu yollayacaklar.
kim gelsinFredi istemiyorum paradesi hic istemem demirbayi hic ama hic istemem sahsen hicbiri gelmesin
Onlari yem olarak kullanip bizden biraz yuksek para koparmaya calisiyordur. Kuslara gidecek kadar dusmedi kariyeri.Menajeri bugun FB kulüp binasındaymış
Ertan 3 sene önce Tier 1 gibi takılırken şu an Tier 3 gibi takılıyor. Kariyeri geriye giden futbolculara döndü.Ertan eskiden iyiydi ama son dönem de bizimle ilgili yaptigi haberlerin cogu fos cikti
Tielemans ve aubameyang demisti transfer döneminin basinda