Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ndombeleyi eğer bonservisiyle alıcaksak ben yönetime güveniyorum gerekli karakter testlerine sokmuşlardır

Fener'e göre en büyük avantajimiz oturmus kadro düzenimiz. Trabzonspor gibi zafer sarhosluguna kapilip alakasiz transferler yapmadik simdiye kadar, yanlis yola bu saatten sonra girecegimizi hic sanmiyorum. Yedek kadromuz bile az cok belli.

Napolide niye süre alamadı onu da hesaba katmak lazım
Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam transferin son gününde Napoli'ye gitmişti. Napoli geçen sene orta sahada yakaladığı kadroyu sezon boyunca pek bozmadı. Plana sonradan dahil olup ana karakter olamadı. Anguissa çok iyi performans gösterince Zielinski ile birlikte Ndombele dışarıda kaldı.

Fred konusu bana yem gibi geliyor veya ben istemediğim için böyle olmasını temenni ediyorum

Ndombele oyuncu tarzı ve kalitesi olarak tam aradığımız oyuncu ama elbette düşüşte zaten düşüşte olmasa isminin geçmesi çok zor olurdu maliyetine bağlı olarak olumlu bir hamle olabilir bence.

Şu FB'nin istediği Dominguez taş gibi oyuncuya benziyor da, bize ne kadar uygun oyuncu profili açısından onu bilemiyorum.
Icardi, Torreira, Muslera Güney Amerikalı oyuncu kaynıyor ikna olması kısa sürer ama bizimkiler düşünüyor mu bilmiyorum belli de olmaz bir anda alsak da şaşırmam.

bugun ya da yarın erden timur bence yurt dısına gidecek

napoliye zaten ana plan oyuncudolarwk gitmedi ndombele

onlarda bi bakalım tutarsa iyi tutmazsa kenarda alternatif olur dşte düşündüler kiralık olarak

bizde çok temel bir role aday olacak o yüzden iyice emin olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt