- 27 Ocak 2010
- 139.363
- 105.696
- 5.648
hangi kulüp daha mal çözemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam şu an mesele X kişisinin transferi mi Ramos'un transferi mi? Atıyorum şu an bir stoper alsak kadroya Abdulkerim ve Nelsson'un morali otomatik olarak bozulacak mı mesela? Onu anlayamadım tam olarak?
Bu adamların işi bu. Rekabete girip motivasyonlarını da yüksek tutup formayı almaları gerekiyor. Adamların değerinin düşeceğini veya yükseleceği sahada belli olur.
Ramos gelmesin 28 yaşında rahatlıkla 11'e yazılabilecek bir stoper gelsin. Bu da mı sorun olacak yani?
EPL takımları "bile" devreye girebilir dedi. Bu durumda öyle Casemiro falan gibi birisi değildir, EPL dışından bir oyuncu muhtemelen. Luis Alberto'dan falan bahsediyordur, kendisi de çok sever Alberto'yu diyeceğim ama global çapta yankı uyandırır da dedi, Luis Alberto o kadar büyük bir ses getirmez şu an. Devamında da 40 milyonluk oyuncu bence, 40 milyon verilir dedi. Verratti olabilirDediği adam bence casemiro da neyse zaten gelmez
EPL takımları "bile" devreye girebilir dedi. Bu durumda öyle Casemiro falan gibi birisi değildir, EPL dışından bir oyuncu muhtemelen. Luis Alberto'dan falan bahsediyordur, kendisi de çok sever Alberto'yu diyeceğim ama global çapta yankı uyandırır da dedi, Luis Alberto o kadar büyük bir ses getirmez şu an. Devamında da 40 milyonluk oyuncu bence, 40 milyon verilir dedi. Verratti olabilir
Veratti'yi modern 8 görüyordur o. Goretzka için de yorum yaptı, o olmaz dediBen dikkat etmedim ona, o zaman goretzka bence dediği isim, 8 numara dedi öncesinde veratti 6
Bunun futbol akli 1/10hangi kulüp daha mal çözemedim
Hiç ismi düşmemiş oyuncu kalmadıkiMuhtemelen ismi hiç düşmemiş biri gelir 8 numaraya
Popescu'yu cok izledim ben. Futbol artik cok degisik bir duzeyde oynaniyor. Iki tane yavas stoperle oynarsan sampiyonlar liginde icinden gecmeleri cok muhtemel.Popescuyu izlemeyenler ramos yavaş sıkıntı yaşarız diyor. Bazen öyle bir pozisyon alırsın ki depar atmana gerek kalmaz tek müdahale ile kesersin rakip atağı.