Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şu an mesele X kişisinin transferi mi Ramos'un transferi mi? Atıyorum şu an bir stoper alsak kadroya Abdulkerim ve Nelsson'un morali otomatik olarak bozulacak mı mesela? Onu anlayamadım tam olarak?

Bu adamların işi bu. Rekabete girip motivasyonlarını da yüksek tutup formayı almaları gerekiyor. Adamların değerinin düşeceğini veya yükseleceği sahada belli olur.

Ramos gelmesin 28 yaşında rahatlıkla 11'e yazılabilecek bir stoper gelsin. Bu da mı sorun olacak yani?

Şimdi kimi nasıl hangi mantıkla getirdiğin önem kazanır. Ramos'a hayvan gibi maaş verip getiriyorsan ve Ramos ilk 11 bekleyerek geliyorsa (bunlar transfer edilirken Ramos'la konuşulur gelirken ve takımda da bir şekilde duyulur ne söz verildiği ve maaşı da biraz belli eder zaten rolünü), o zaman Nelsson bilecek ki ağzıyla kuş tutsa ekstrem bir durum olmadığı sürece özellikle CL'de Ramos'u kesemeyecek. Nelsson'un oynayabileceğinden 1 gömlek aşağıda futbol oynasa yine Ramos oynayacak. O durumun değişmesi için Ramos'un o kadar kötü oynaması lazım ki yani abartısız sahaya pislemesi lazım. Hem o kadar para vermişken hem de "söz verildiği halde oynatılmayan mutsuz Ramos" mevzusu ile medyanın çalkalanmaması için dediğim gibi sahaya pislemediği sürece elin kolun bağlı olacak. O yüzden diyorum baştan öyle "forma garanti yıldız futbolcu" statüsünde gelmemeli, eğer gelecekse liderlik edecek rotasyon topçusu statüsünde gelmeli diye ama ben o rolü kabulleneceğini sanmıyorum dediğim gibi...

Nelsson varken 28 yaşında yine kesemeyeceğin "forması garanti yıldız topçu" statüsünde stoper getirmek yine yanlış bir hamle olur ama o kesilemeyecek adamın 37 yaşında bir veteran olması elbette Nelsson için bir tık daha kötü hissiyattır. Yıldız statüde olmayan ve forması garanti olmayan ama Nelsson'la eş seviyede birini getirirsen o başka bir şey olur. O zaman gerçek bir rekabatten söz ederiz. O zaman başka şeyler söylerim.

muslera ve mertens hariç aşırı yaşlı oyuncumuz yok.

hatta tüm kadroda 4 tane 30 yaş ve üzeri oyuncumuz var. bakambu 32, oliviera 31, icardi ve zaha 30 yaşında. bunlar da min 2-3 yıl banko performans verecek, hatta son bir transfer yapıp, kulübe para dahi kazandırabilecek adamlar. (oliviera hariç)

tüm kadro içinde de sözleşmesi tek problemli olan oyuncu oliviera bana göre. (fiyat/performans/yaş/satılabilirlik açısından)

son yılların en mantıklı takımı kurulmuş, lütfen 37 yaşındaki adamlara dilenmeyelim yahu. (ramos da olsa).

Dediği adam bence casemiro da neyse zaten gelmez
EPL takımları "bile" devreye girebilir dedi. Bu durumda öyle Casemiro falan gibi birisi değildir, EPL dışından bir oyuncu muhtemelen. Luis Alberto'dan falan bahsediyordur, kendisi de çok sever Alberto'yu diyeceğim ama global çapta yankı uyandırır da dedi, Luis Alberto o kadar büyük bir ses getirmez şu an. Devamında da 40 milyonluk oyuncu bence, 40 milyon verilir dedi. Verratti olabilir

EPL takımları "bile" devreye girebilir dedi. Bu durumda öyle Casemiro falan gibi birisi değildir, EPL dışından bir oyuncu muhtemelen. Luis Alberto'dan falan bahsediyordur, kendisi de çok sever Alberto'yu diyeceğim ama global çapta yankı uyandırır da dedi, Luis Alberto o kadar büyük bir ses getirmez şu an. Devamında da 40 milyonluk oyuncu bence, 40 milyon verilir dedi. Verratti olabilir

Ben dikkat etmedim ona, o zaman goretzka bence dediği isim, 8 numara dedi öncesinde veratti 6

Popescuyu izlemeyenler ramos yavaş sıkıntı yaşarız diyor. Bazen öyle bir pozisyon alırsın ki depar atmana gerek kalmaz tek müdahale ile kesersin rakip atağı.

Popescuyu izlemeyenler ramos yavaş sıkıntı yaşarız diyor. Bazen öyle bir pozisyon alırsın ki depar atmana gerek kalmaz tek müdahale ile kesersin rakip atağı.
Popescu'yu cok izledim ben. Futbol artik cok degisik bir duzeyde oynaniyor. Iki tane yavas stoperle oynarsan sampiyonlar liginde icinden gecmeleri cok muhtemel.

Kapanan bir oyun sekli oynarsan belki iki agir stoper ile oynayabilirsin.

kafayiramostransferinetaktim.com

Reis gelsin de Maldiv cocuguna cirkef defans nasil olurmus gosterin.

Ramos CL de her takımda oynar bize geldi diyelim takımın lideri ve en unutulmaz oyuncularından olur.

Nelsson satılırsa tercihim Merih olur ama Ramos gelme ihtimali varsa tercih filan önemli değil Emin zaten 2 yıl içinde gitmezse ligin en iyi stoperi olacak Ramos'la 1 yıl onun içinde bizim içinde inanılmaz iyi olur ama gerçekçi olmak gerekirse ya mls yada Arap gidip son vurgununu yapar.

Gelelim orta sahaya Paredes olmayacak gibi duruyor çok açık en doğru isim net A+plus oyuncu şahsi fikrim 4-2-4 Torreira'nın yanına en yakışan isim, bazı kişiler sadece TM değerine yaşına filan bakıyor, adam net topçu net, hala Arjantin milli takımında kesebilen yok mesela tam Melo geldiği kıvamda keşke alınabilse taraftarın sevgilisi olacağı aşikar.

Fred A sınıf bir oyuncu Torreira'nın yanından çok alternatifi olur gibi, iyi bir transfer olur en iyisi olmaz.

Ndombele bu Totenham araştırılmalı kim gitse kariyeri bitiyor, mental çöküş vs. ne aldığı paraları verebiliriz nede psikolojisini toparlayabiliriz, rehabilitasyon merkezine dönmeye gerek yok.

JWP olma ihtimali varsa Paredes gibi başarılı bir hamle olur, Soucek'te tarz olarak ligimizin oyuncusu.

Tercih sıralamam;

Paredes = JWP > Fred = Soucek > Ndombele = KeremD

Ramos imza atmazsa bir yere son günlerde gelebilir, şaşırmam. Yaşlı falan ama dünya tarihinin en iyi stoperi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt