Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm dünyada haber olacak bir orta saha var ama kesseniz söylemem felan dedi. Yayında boyunu sordular, ligini sordular, kesinlikle vermem zira verirsem direk yalanlanır ve transfer iptal olur felan diye bayağı bir yangın yaptı. Bu nöbette de konuşulmuştu ama kimse bilmiyor adını. Galiba herkesin bahsettiği 8 numara. Fred ve Gravenberch değilmiş.
Öyle bir adam kim olabilir yav hem de bizim alabileceğimiz?

Benim aklıma gelmiyor

7 maçın 5'inde oynamış oyuncu nasıl oluyor da oynamamış oluyor ?

Oynamadığı dediğin maçlar Avustralya Meksika maçları, Hollanda (çeyrek) Hırvatistan (yarı) Fransa (final) oynayan oyuncu kadroda başta İcardi gibi isimler dahil bile değil, aktif oyunculardan Messi ve Di Maria'dan sonra en çok milli takım formasını giyen oyuncu.
kimse kesemedi dersen oyuncu her maça 11 maça başladı ve takımın en önemli oyuncularından biri olarak anlaşılır, öyle bir durum asla yok.

max 60 dk civarı oynamış toplamda da 2.5 maça falan tekabül ediyor.

ha bu arada kesinlikle gelmesin paredes falan demiyorum da düşüşte olduğu aşikar adamın.

orta saha rotasyonu kuvvetli olmayan bi takımda kadroda olması normal zaten mevki mevki değerlendirmek lazım, icardi hem hücum çok şişik olduğu için hem de çok uzun zamandır doğru düzgün oynamadığı için alınmadı milli takıma.

Geberiyorum meraktan öyle bir anlattı ki Tony Kross felan mı acaba diyorum
1690781481510.gif

bir yabanci orta saha daha alinirsa ugurcan transferi zorunlu hale geliyor ama

neden bilmiyorum bahsettiği isim hojbjerg hissi oluştu bende

Günay, Rashica, Kerem Demirbay garanti desek, dördüncü adam çilek 8 numara olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt