- 3 Haziran 2015
- 56.922
- 66.054
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir adam kim olabilir yav hem de bizim alabileceğimiz?Tüm dünyada haber olacak bir orta saha var ama kesseniz söylemem felan dedi. Yayında boyunu sordular, ligini sordular, kesinlikle vermem zira verirsem direk yalanlanır ve transfer iptal olur felan diye bayağı bir yangın yaptı. Bu nöbette de konuşulmuştu ama kimse bilmiyor adını. Galiba herkesin bahsettiği 8 numara. Fred ve Gravenberch değilmiş.
kimse kesemedi dersen oyuncu her maça 11 maça başladı ve takımın en önemli oyuncularından biri olarak anlaşılır, öyle bir durum asla yok.7 maçın 5'inde oynamış oyuncu nasıl oluyor da oynamamış oluyor ?
Oynamadığı dediğin maçlar Avustralya Meksika maçları, Hollanda (çeyrek) Hırvatistan (yarı) Fransa (final) oynayan oyuncu kadroda başta İcardi gibi isimler dahil bile değil, aktif oyunculardan Messi ve Di Maria'dan sonra en çok milli takım formasını giyen oyuncu.
Geberiyorum meraktan öyle bir anlattı ki Tony Kross felan mı acaba diyorumÖyle bir adam kim olabilir yav hem de bizim alabileceğimiz?
Benim aklıma gelmiyor
Geberiyorum meraktan öyle bir anlattı ki Tony Kross felan mı acaba diyorum
Öyle bir adam kim olabilir yav hem de bizim alabileceğimiz?
Benim aklıma gelmiyor

1.73 boyuyla tam aradığımız adamBernardo Silva
Aranan kan
@Melikşah AydoğanKarakullukçu'nun bahsettiği adamı çok merak ediyorum var mı ismini bilen birisi üzerimize transfer dedikodusu atsın yav.
Günay, Rashica, Kerem Demirbay garanti desek, dördüncü adam çilek 8 numara olacak gibi.
midjö, dubyo, yusuf gidicicok fazla sistik kimi nerde oynatacagimizi bilemiyorum, kimse gutmezse 4 transfer daha öylemi? eyvah eyvah
micö yusuf tamanda dubois yollamam, tam bir görev adami.midjö, dubyo, yusuf gidici