Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.759
- 59.193
- 3.423
ben de seviyorum da adam oynamak istiyormuş, önünü açarız gibimicö yusuf tamanda dubois yollamam, tam bir görev adami.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de seviyorum da adam oynamak istiyormuş, önünü açarız gibimicö yusuf tamanda dubois yollamam, tam bir görev adami.
Ayrılandan kasıt, ana plandaki oyunculardan bahsediliyor galiba. Mesela Zaniolo giderse 4 oyuncu artı Zani yerine birisi gibi anladım ben.cok fazla sistik kimi nerde oynatacagimizi bilemiyorum, kimse gutmezse 4 transfer daha öylemi? eyvah eyvah
herkes oynamak ister, biraz daha sabir etsin.ben de seviyorum da adam oynamak istiyormuş, önünü açarız gibi
Icardi hariç demişti galiba.oyuncu satmazsak 4 ya da 5 transfer yapacaz demişlerdi.
kaç oldu şimdiye kdr? 4 daha gelecek diyorlar.
oyuncu satmazsak 4 ya da 5 transfer yapacaz demişlerdi.
kaç oldu şimdiye kdr? 4 daha gelecek diyorlar.
angelIcardi hariç demişti galiba.
Halil de böyle içimden geldi gibi bir transfer oldu sanki
halil yok la o planda.angel
halil
zaha
bakambu
4 oldu. 4'de gelecek
Nelsson > Merih dengesizisu oyuncu satma isini becerebilsek nelssonu 20m satip merihi alirdik, ligede cok faydali olurdu.
Anadolu oyuncusu formunda ve dususteymis öyle yazıyorlarBu Kerem Demirbay tam bizlik orta saha 10 numara oynar 8 numara oynar duran toplari etkili kullanıyor kaleyi gördüğün de etkili şutları var teknik kapasitesi de yüksek bana biraz Yıldıray Baştürk izlenimi veriyor.

rashicahalil yok la o planda.
3 desek
Kerem + 8 no ile 5 yapıyor.
Bir de Günay var di mi
merih nelsson kadar oynar inan bana, üstelik daha hizli.Nelsson > Merih dengesizi
Araba mı yarıştıracağız renktaş?merih nelsson kadar oynar inan bana, üstelik daha hizli.