Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden geliyorum milletin dzeko dedeyi ilah ettiği yerde ramosa burun kıvırmayın cl maçlarına çıkarsak yeter herif bide süpriz goller atıyor ön taraf zaten full yıldız oyuncu defansta da bi süper star olması iyi olur

Bu Kerem Demirbay tam bizlik orta saha 10 numara oynar 8 numara oynar duran toplari etkili kullanıyor kaleyi gördüğün de etkili şutları var teknik kapasitesi de yüksek bana biraz Yıldıray Baştürk izlenimi veriyor.

arap piyasasi bukadar yüksekken zanioloyu 30+ satip rashicayla doldurmamiz sart. niye gelmiyor hala teklifler.

Pepe bile neler yaptı bu ligde Ramos 4x pepe gelme ihtimali varsa düşünmem şahsen

oyuncu satmazsak 4 ya da 5 transfer yapacaz demişlerdi.

kaç oldu şimdiye kdr? 4 daha gelecek diyorlar.

Ramos illa ki menajerler aracılığıyla önerilmiştir ama yıllık maliyeti düşük değildir Ramos a gerek yok.

su oyuncu satma isini becerebilsek nelssonu 20m satip merihi alirdik, ligede cok faydali olurdu.

Bu Kerem Demirbay tam bizlik orta saha 10 numara oynar 8 numara oynar duran toplari etkili kullanıyor kaleyi gördüğün de etkili şutları var teknik kapasitesi de yüksek bana biraz Yıldıray Baştürk izlenimi veriyor.
Anadolu oyuncusu formunda ve dususteymis öyle yazıyorlar

Günay ve bir sekiz yeterli. Rashica ya da bakarız . Hem kerem hem 8 olmaz bence zaten oliviera var miço var. Biri gider biri gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt